Koalicija koju čine DPS, SDP i SD predala listu za izbore u Zeti, Stijepović na čelu

"Na osnovu dosadašnjih rezultata možemo s pravom od naših sugrađana da tražimo povjerenje i za naredni mandat u kome ćemo dovesti do kraja brojne započete projekte, te realizovati nove jer smo dokazali da držimo riječ i ispunjavamo ono što obećamo", saopšteno je iz DPS

5628 pregleda 4 komentar(a)
Sa predaje liste, Foto: DPS
Sa predaje liste, Foto: DPS

Lista "Prava stvar, Koalicija Dokazano za Zetu – DPS, SDP, SD" predata je danas Opštinskoj izbornoj komisiji (OIK) Zeta za prve lokalne izbore u Zeti koji su zakazani za 23. oktobar, saopšteno je iz Demokratske partija socijalista (DPS).

U saopštenju se dodaje da je "podršku listu, čiji je nosilac Ratko Stijepović predsjednik odbora DPS Zeta i predsjednik Skupštine opštine (SO) Zeta, potpisalo preko 1.000 građana i ona kao takva bez sumnje predstavlja najbolju političku opciju koja je garancija da će naša kolacija odnijeti ubjedljivu pobjedu na predstojećim izborima".

"Takođe, treba napomenuti da našu izbornu listu čine 32 odbornička kandidata, zajedno sa četiri kandidata iz reda koalicionih partnera SD-a i SDP-a. Na njoj se nalazi 70% novih lica, 40% mladih, više od 60% visokoobrazovanih, dok jednu trećinu čine žene. Na osnovu dosadašnjih rezultata možemo s pravom od naših sugrađana da tražimo povjerenje i za naredni mandat u kome ćemo dovesti do kraja brojne započete projekte, te realizovati nove jer smo dokazali da držimo riječ i ispunjavamo ono što obećamo. Naša lista predstavlja pobjedničku energiju i snagu koja će biti motor daljeg razvoja Zete i prosperiteta svih njenih građana i građanki", piše u saopštenju DPS.

Listu "Dokazano za Zetu – DPS, SDP, SD" čine:

Ratko Stijepović

Tanja Stajović

dr Perica Maraš

Dejan Bašanović

Predrag Anđušić

Miroslav Boljević

Luka Maraš

Dragica Dobrović

Aleksandar Đuretić

Nebojša Matović

Ratko Vujačić

Anđela Stajović

Dragan Marović

Marko Kračković

Miloš Vujačić

Ana Stijepović

Radojica Maraš

Dragoljub D. Šuškavčević

Nikola Stanović

Milena Đurović

Marinko Burzan

Ivana Mijović

Predrag Šanović

Ratko Orlandić

Ana Dobrović

Miodrag Dapčević

Dražen Radičević

Sanja Kaluđerović

Desanka Radović

Mirjana Kukuličić

Marjan Kavarić

Dušan Radonjić

Bonus video: