Dondić: Radićemo na valorizaciji prirodnih resursa Pive i unapređenju njenog statusa kao turističkog mjesta

Dondić je istakla da će Građanski pokret URA Plužine poseban doprinos dati na smanjenju depopulacije stanovništva, kao i na jačanju infrastrukture grada

1936 pregleda 1 komentar(a)
Predaja liste plužinske URE, Foto: GP URA
Predaja liste plužinske URE, Foto: GP URA

Radićemo na valorizaciji prirodnih resursa Pive i unapređenju njenog statusa kao turističkog mjesta, saopštila je danas nositeljka plužinske liste Natalija Dobrilović Dondić prilikom predaje liste plužinske URE - "Može Piva, može Crna Gora"

Dondić je istakla da će Građanski pokret URA Plužine poseban doprinos dati na smanjenju depopulacije stanovništva, kao i na jačanju infrastrukture grada.

Predsjednik Opštinskog odbora URA Plužine i kandidat za odbornika Branko Pejović naveo je da je plužinska URA spremna na korijenite promjene u Pivi, te da će ispraviti greške bivšeg režima, a pogotovo kada je riječ o ekonomskoj situaciji, ali i statusu mladih ljudi.

"Naša politika je borba protiv organizovanog kriminala i korupcije i borba za jednaka ljudska prava. Staćemo na put zloupotrebi državnih resursa, nepotizmu i politici koja je unazadila naš grad", poručio je Pejović, saopšteno je iz GP URA.

Kandidat za odbornika sa liste "Može Piva! Može Crna Gora!", Mirko Vuković kazao je da će ulaskom njihove liste u lokalni parlament, Plužine postati prepoređen grad, te da će građani Pive napokon koristiti prirodne resurse na najbolji način.

Predsjednik Opštinskog odbora URA Nikšić Dušan Golović istakao je da je URA u Plužinama spremna na istorijske promjene, poput onih na državnom nivou.

"Naša lista je kako ekološka, tako i antikoruptivna i antipopulistička. Spremni smo da sprovedemo potrebne reforme koje su prijeko potrebne stanovništvu Pive, i tu smo da uništimo monopol koji je sagradila politika višedecenijskog vođstva na lokalnom nivou", zaključio je Golović.

Izbornu listu URE u Plužinama čine:

Natalija Dobrilović Dondić

Branko Pejović

Mirko Vuković

Darko Glomazić

Snežana Malović

Zoran Živković

Tomislav Matić

Veljko Radović

Jelena Pejović

Gavrilo Doderović

Miomir Ćalasan

Grozdana Dondić

Milutin Zele Blagojević

Željko Dobrilović

Dimitrije Pejović

Radomilka Kulić

Radosav Radoičić

Bojan Dondić

Radovan Radović

Anica Malović

Gojko Bakrač

Stanko Pejović

Milenko Škuletić

Milica Pejović

Božidar Todorović

Dragi Malović

Bonus video: