Može Bar: Potencijali Bara ostali neiskorišteni, bez ijednog infrastrukturnog projekta

Kako navode, Ostros i dalje nema vode, Mrkojevići i dalje nemaju put, Virpazar nema parking, Šušanj i Sutomore se i dalje dave u zakrčenjima saobraćaja, a "svi mladi u Baru i dalje maštaju o bazenu"

4152 pregleda 1 komentar(a)
Foto: GP URA
Foto: GP URA

Potencijali Bara su ostali neiskorišteni u proteklih deset godina, a nije urađen nijedan infrastrukturni projekat u tom gradu, saopštili su iz koalicije "Može Bar, može Crna Gora".

"Bar je do sada, voljom vlasti Demokratske partije socijalista (DPS) i vječitog koordinatora Brana Gvozdenovića, tretiran više kao mjesna zajednica Podgorice nego kao grad koji odlučuje o svom razvoju. Moramo stati na kraj servilnom i neaktivnom postupanju naše Opštine kojom je na taj način rukovodio DPS", navodi se u njihovom saopštenju.

Kako navode, Ostros i dalje nema vode, Mrkojevići i dalje nemaju put, Virpazar nema parking, Šušanj i Sutomore se i dalje dave u zakrčenjima saobraćaja, a "svi mladi u Baru i dalje maštaju o bazenu".

"Vrijeme je da se takav pristup promjeni, stoga apelujemo na Barane da izađu na izbore i daju podršku listi koju predvodi ministar ekonomije i turzma Goran Đurović", zaključuje se u njihovom saopštenju.

Koaliciju "Može Bar, može Crna Gora" čine Građanski pokret URA, CIVIS i Albanska alternativa.

Bonus video: