Bektašević nosilac liste Partije crnogorskih Muslimana u Bijelom Polju

Bektašević je kazao da su Muslimani decenijama dokazali da su bez bilo kakvog interesa bili za Crnu Goru

3435 pregleda 2 komentar(a)
Foto: Partija crnogorskih Muslimana
Foto: Partija crnogorskih Muslimana

Izbornu listu za predstojeće lokalne izbore u Bijelom Polju, 23.oktobra predala je i “Partija crnogorskih Muslimana - nova snaga Bijelog Polja”.

Nosilac liste Damir Bektašević je istakao da je partija crnogorskih Muslimana nastojati da zaštiti prava Muslimana koji su godinama bili marginalizovani i služili kao glasačka mašina.

“Jer su Muslimani decenijama dokazali da su bez bilo kakvog interesa bili za Crnu Goru. Za Bijelo Polje kao grad koji će dati šansu mladima i sačuvati mlade da ne odlaze, da Bijelo Polje bude grad u koji se ostaje i dolazi a ne grad iz koga se odlazi”, kazao je Bektašević.

Pored Bektaševića na listi "Partija crnogorskih Muslimana - Nova snaga Bijelog Polja" su i Medina Kolić, Elvis Mučić, Edita Fetić, Damir Drpljanin, Amila Ćevapović, Alen Kolić, Hajrija Fetić, Sanel Mehović, Adela Drpljanin, Nermin Dacić, Edita Sijarić, Anela Međedović, Edis Mujanović, Adnan, Bećirović, Suada Kuč, Šefko Bektašević, Dina Kolić, Elma Međedović, Kemal Begović, Edin Muradbašić, Ajla Međedović, Asmir Begović, Jusuf Bektašević, Abaz Kuč i Suada Drpljanin Fetić.

Bonus video: