Dajković: Pao dogovor, zajedno rušimo Đukanovića u Podgorici!

Ne žalim što neću biti kandidat za Gradonačelnika. Ja sam mlad čovjek i moje vrijeme će doći, prije ili kasnije. Najvažnije je da pobijedimo DPS u Podgorici.

70286 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Slobodna Crna Gora
Foto: Slobodna Crna Gora

Pretpostavljam da su svi već vidjeli lijepe vijesti: da su se vodeće političke partije ujedinile u Podgorici, te da smo spremni da zajedno pobijedimo Đukanovića za dvadesetak dana.

Dugo sam razmišljao o samostalnom nastupu i apsolutno sve pripremio: potpise, program, fantastičan tim, vizuelni identitet i sve druge segmente ozbiljne kampanje.

Slobodna Crna Gora
foto: Slobodna Crna Gora

Međutim, kad sam vidio da su se partije oko Mila Đukanovića ujedinile, pa i da se prave druge koalicije, pomislio sam da je bolje da i mi udružimo snage sa srodnim partijama i da sve navedeno unesemo u zajedničku kampanju.

Zašto smo napravili koaliciju sa Demokratskim frontom?

Prije svega jer je to pobjednička koalicija koja će dati novog Gradonačelnika. Prihvatio sam poziv mog prijatelja i lidera DF-a, Andrije Mandića, kome zaista vjerujem. Tamo se nalaze časni i pošteni ljudi, koji se decenijama bore protiv kriminalnog režima Mila Đukanovića. S druge strane, zato što je moja želja bila da se partije u Podgorici ujedine, a ne da idemo u deset kolona.

Slobodna Crna Gora
foto: Slobodna Crna Gora

Da li žalim što neću biti kandidat za Gradonačelnika?

Ne. Ja sam mlad čovjek i moje vrijeme će doći, prije ili kasnije. Ovdje su najmanje bitne moje želje i ambicije. Najbitnije je da konačno pobijedimo kriminogeni DPS i oslobodimo zajedno Podgoricu. Upravo zato sam procijenio da je naš zajednički nastup zapravo ključ pobjede.

Postigli smo takav dogovor da je naša snaga uvažena i ispoštovana, te da ćemo sa našim sigurnim mandatima u prolazu moći da se borimo i izborimo za ono sto smo obećali u našoj kampanji, prije svega misleći na besplatnu legalizaciju kuća u Podgorici.

Slobodna Crna Gora
foto: Slobodna Crna Gora

Učestvovao sam u pobjedničkim koalicijama ‘’Za budućnost Crne Gore’’ i ‘’Za Budućnost Nikšića’’. Sad kad učestvujem u koaliciji za budućnost mog grada, “Za budućnost Podgorice”, imam posebnu motivaciju i potpuno sam siguran da ćemo pobijediti. Ljudi, vi znate ko vas nikad nije izdao i ko vas nikad neće izdati.

Vukoviću, pakuj kofere!

Predsjednik Slobodne Crne Gore

Mr Vladislav Dajković