Vuković: Gradska uprava za četiri godine postigla rezultate za ponos, pažnja će biti posvećena najmlađim sugrađanima

"Odlučili smo da u budžetu za narednu godinu opredijelimo sredstva za kupovinu minibuseva, koji će služuti za prevoz učenika", poručio je Vuković

4463 pregleda 18 komentar(a)
Foto: Printscreen YouTube
Foto: Printscreen YouTube

Pokret „Svi za naš GRAD“ na čelu sa Ivanom Vukovićem, predstavio je juče neke od najznačajnijih projekata koji će, kako su kazali, činiti okosnicu razvoja Podgorice u naredne četiri godine.

Nosilac liste i aktuelni gradonačelnik Podgorice Ivan Vuković, istakao je da je gradska uprava za četiri godine postigla "rezultate za ponos" i podsjetio na realizovane projekte u prethodnom periodu.

"Zahvaljujući rezultatima koji su iza nas, danas, sa mnogo više samopouzdanja, gledamo u budućnost, zato sam siguran da su najbolje godine tek pred nama", kazao je on.

Vuković je, prezentujući projekte koji će obilježiti rad gradske uprave u naredne četiri godine istakao da će posebna pažnja biti posvećena najmlađim sugrađanima i učenicima.

On je podsjetio da je nedavni sporovedena akcija uređenje školskih i dvorišta vrtića, ali da postoji još mnogo prostora da se stanje dodatno unaprijedi.

"Danas to izgleda ljepše, ali daleko od toga kako bi trebalo da izgleda u jednom modernom, ervopskom glavnom gradu. Zato će naša ponuda Vladi Crne Gore biti da u naredne četiri godine mi uredimo svako dvorište škola i vrtića na teritoriji Podgorice“, istakao je Vuković podsjećajući da gradske službe i preduzeća imaju "kapacitet i dokazan kvalitet u radu".

Osim toga, Vuković je istakao da će se Glavni grad uključiti u rješavanje pitanja problema prevoza učenika na teritoriji grada.

"Odlučili smo da u budžetu za narednu godinu opredijelimo sredstva za kupovinu minibuseva, koji će služuti za prevoz učenika", poručio je on.

Bonus video: