Koprivica: Danijelu Đurović spasio DPS i oni koji su je s njima izabrali

"Ovo je potvrda opravdanosti naših stavova. Plašimo se da je ovo vraćanje duga zato što su potpisi podrške mandataru dati 20. a ne 19. septembra", kazao je poslanik Demokrata

59315 pregleda 79 komentar(a)
Foto: Biljana Matijašević
Foto: Biljana Matijašević

Poslanik Demokrata Momo Koprivica kazao je da je predsjednica Skupštine Danijela Đurović večeras "spašena" glasovima Demokratske partije socijalista (DPS) i onih koji su je sa tom partijom izabrali u aprilu ove godine.

"Mi smo ostali principijelni", rekao je Koprivica na pres konferenciji u parlamentu nakon sjednice, na kojoj je većina poslanika glasala protiv predloga za razrješenje šefice parlamenta.

Povezani članci

30. Septembar 2022.

Danijela Đurović ostaje predsjednica Skupštine

"Ovo je potvrda opravdanosti naših stavova da se moraju poništiti sporazumi sa DPS-om. Plašimo se da je ovo vraćanje duga zato što su potpisi podrške mandataru dati 20. a ne 19. septembra", dodao je on.

Kazao je da su Demokrate ponosne što je lider te stranke i bivši predsjednik Skupštine Aleksa Bečić razriješen glasovima DPS-a. "A gospođa Đurović je spašena upravo glasovima DPS-a i onih koji su je izabrali sa DPS", naveo je on.

Rekao je da je ovo velika poruka građanima u susret lokalnim izborima 23. oktobra.

"Učinimo svi ono što je do nas da se, demokratskim sredstvima, spriječi da ishodi zavise od onih koji ucjenjuju, uslovljavaju i prave tajne dilove", poručio je Koprivica.

Bonus video: