Za budućnost Kolašina: Naša izborna lista garantuje da najkrupnije probleme grada riješi brže i bolje nego ikad

Iz DF poručuju da ne žele da “najmlađi Kolašinci odrastaju u gradu gdje je glavna riječ “nemoguće”

3979 pregleda 4 komentar(a)
Foto: DF
Foto: DF

Kampanja “Za budućnost Kolašina” bavi se uzrokom mnogih problema koje tjeraju mlade da napuste svoj rodni grad, saopštili su iz Izbornog štaba Demokratskog fronta (DF).

Iz tog političkog saveza podsjećaju da su “nezaposlenost, migracije i izostanak socijalna inkluzije, samo neki od problema koji su dominantni u Kolašinu”.

“Naš Kolašin, je grad koji zaslužuje mnogo. Taj grad ne smije da bude samo mjesto gdje ćemo svratiti da popijemo kafu, prisjetili uspomena i nastavili dalje. Kolašin zaslužuje mnogo više. Kampanja” Za budućnost Kolašina” bavi se uzrokom mnogih problema koje tjeraju mlade da napuste svoj voljeni grad. Nezaposlenost, migracije, izostanak socijalne inkluzije…, samo su neki problema, koji vladaju gradom i koje nam vjetar šalje sa nekih pogrešnih strana”, piše u saopštenju Izbornog štaba DF.

Sa novim visokoobrazovanim ljudima, dobrim domaćinima, privatnim preduzetnicima, obećavaju iz tog političkog saveza, dolaziće do rješenja najkrupnijih kolašinskih problema “brže i bolje nego ikad”.

Iz DF poručuju da ne žele da “najmlađi Kolašinci odrastaju u gradu gdje je glavna riječ “nemoguće”.

“Ne želimo da nam djeca odrastaju u gradu gdje uvijek jedni te isti ubiraju plodove, a drugi ostaju zadovoljeni sa onim što padne na zemlju. Vrijeme je da se tome stane na kraj, vrijeme je za neko bolje vrijeme. Potrudićemo se da energijom, pameću i obrazovanjem pokašemo da je moguće, za budućnost kolašina i za budućnost naše djece”, poručili su iz izbornog štaba kolašinskog DF.

Bonus video: