Canović: Sve što je učinjeno u aktuelnom mandatu preporučuje nas da nastavimo da vodimo opštinu

"Očekujemo i dobre reakcije nakon što predstavimo naš izborni program koji je nastao tako što smo osluškujući potrebe građana Plava planirali realizaciju realno ostvarivih aktivnosti koje će zasigurno doprinijeti boljem i kvalitetnijem životu u našoj opštini"

1592 pregleda 2 komentar(a)
Sa sastanka SD Plav, Foto: SD
Sa sastanka SD Plav, Foto: SD

Sve ono što je učinjeno u aktuelnom mandatu preporučuje nas da nastavimo da vodimo opštinu i u narednom periodu, saopštio je Nihad Canović, nosilac liste koalicije "Zajedno za pobjednički Plav".

To je saopšteno iz Socijaldemokrata (SD) čiji je Canović funkcioner.

Lokalni izbori u Plavu održavaju se 23. oktobra.

Koaliciju "Zajedno za pobjednički Plav" čine pored SD čine Demokratska partija socijalista (DPS) i Socijaldemokratska partija (SDP).

Iz SD su kazali da je sinoć na sastanku SD Plav kojem je prisustvovao i predsjednik SD Damir Šehović saoppšteno da je "koalicija "Zajedno pobjednički za Plav" krenula sa predizbornim aktivnostima koje već zavređuju pažnju ozbiljnog broja Plavljanki i Plavljana, što ukazuje na veliku podršku koju konstituenti koalicije uživaju u ovoj opštini"

"Naša izborna lista okupila je kredibilne ljude i već sada prema reakcijama naših sugrađana možemo zaključiti da je napravljen jako dobar sastav kandidatkinja i kandidata. Očekujemo i dobre reakcije nakon što predstavimo naš izborni program koji je nastao tako što smo osluškujući potrebe građana Plava planirali realizaciju realno ostvarivih aktivnosti koje će zasigurno doprinijeti boljem i kvalitetnijem životu u našoj opštini. Zato ćemo i pobijediti", kazao je Canović.

On je dodao da će "koalicija "Zajedno pobjednički za Plav" pobijediti i zato što je cilj zajedničkog nastupa da se prevazilaženjem razlika građani okupe oko zajedničkog cilja, a to je Plav koji nastavlja da se dinamično razvija na zadovoljstvo svih koji u njemu žive".

"Tokom ove kampanje nećemo govoriti o onome što među nama stvara razdor i podjele. Mi iz Socijaldemokratama ćemo se truditi da kao i do sada budemo spona između interesa građana i savjesnog upravljanja opštinom. Dakle, potenciraćemo ekonomske, socijalne i sve one teme koje imaju za cilj dobrobit cijelokupne lokalne zajednice, čime će se, u šta su nas uvjerili, voditi i naši koalicioni partneri", zaključio je Canović.

Bonus video: