Đoković: Spuž i Danilovgrad zaslužuju bolje stanje na svim nivoima

"Ako smo ozbiljni i odgovorni, mi imamo samo jednog protivnika koji 30 godina drži zarobljenu ovu zemlju, ovu zemlju pljačka, ovu zemlju je uništio i u njoj instalirao organizovani kriminal i korupciju. Vjerovali smo da smo završili 30. avgusta, nažalost nismo'', kazao je na skupu jedan od lifera DF-a Andrija Mandić

5091 pregleda 9 komentar(a)
Foto: DF
Foto: DF

Spuž i Danilovgrad zavređuju mnogo bolji standard, mnogo bolju lokalnu samoupravu i zavređuju da popravimo stanje na svim nivoima, kazao je kandidat Demokratskog fronta za predsjednika Opštine Danilovgrad Velimir Đoković.

Đoković je skrenuo pažnju na razvoj vjerskog turizma, što je, kako je kazao, jedna od tačaka njihovog programa.

"Lokalna samouprava zajedno sa Mitropolijom crnogorsko-primorskom Srpske pravoslavne crkve da valorizuje i pokrene ono što jeste vjerski turizam, a naše dvije svetinje, manastir Ždrebaonik i manastir Ostrog, kao najveće dvije svetinje na teritoriji opštine Danilovgrad, na teritoriji Bjelopavlića da nam budu na ponos i diku, kako nama ovdje, u sali, kao čestitim ljudima i Hrišćanima i jesu i priliče'', kazao je Đoković.

Skupu su prisustvovali i lideri DF-a Andrija Mandić i Milan Knežević.

Mandić je istakao da je njihov posao da obavijeste građane, da dođu u svaku kuću, da obiđu svakog čovjeka i prenesu poruku koliko je važno da izađe na ove izbore i podrži ova listu.

"Ako smo ozbiljni i odgovorni, mi imamo samo jednog protivnika koji 30 godina drži zarobljenu ovu zemlju, ovu zemlju pljačka, ovu zemlju je uništio i u njoj instalirao organizovani kriminal i korupciju. Vjerovali smo da smo završili 30. avgusta, nažalost nismo'', kazao je Mandić.

On je istakao da je pobjeda u Danilovgradu od izuzetnog značaja.

"Uzima se jedna po jedna opština, a ova pobjeda u Danilovgradu biće nam od posebnog značaja zato što će se poslati poruka da je Đukanović završio svoju misiju i da su oni koji su podržavali Đukanovića i vjerovali da će dobiti svoj dio ili u opštini Danilovgrad ili u nekoj drugoj opštini ostali kratkih rukava'', poručio je Mandić.

Knežević je kazao da želi da iskaže jednu vrstu lične satisfakcije.

"Pošto sam svakodnevno u govorima pozdravljao vaše komšije u ZIKS-u, do tada smo gubili sve izbore u ZIKS-u, a 2020. godine, očigledno da su i oni naši pozdravi urodili plodom, pobijedili smo u ZIKS-u, pobijedili smo u Spužu, e sad je vrijeme da pobijedimo i u Danilovgradu i u Bjelopavlićima i da Velimir Đoković bude dostojan službenik vaših interesa, servis svih građana Spuža i servis svih građana Bjelopavlića'', kazao je Knežević

Šef izborne kampanje koalicije ZBDG, Dragan Bojović, rekao je da se ne dovodi u pitanje da će ova lista na čelu sa Velimirom Đokovićem imati najveći broj glasova i da će on biti budući gradonačelnik Danilovgrada.

Bonus video: