Canović: Urađeno dosta na razvoju Plava

"Bolja povezanost Plava sa drugim opštinama, posebno onim sa kojima se graniči, ali prije svega centra grada sa okolnim naseljima i selima, bila je jedan od osnovnih ciljeva u tekućem mandatu"

2067 pregleda 2 komentar(a)
Nihad Canović, Foto: Socijaldemokrate Crne Gore
Nihad Canović, Foto: Socijaldemokrate Crne Gore

Nosilac liste "Zajedno pobjednički za Plav" Nihad Canović kazao je da je u četvorogodišnjem mandatu lokalne vlasti "urađeno dosta na planu sveukupnog razvoja Plava".

Kako se navodi u saopštenju Socijaldemokrata (SD), Canović je naveo da je potrebno nastaviti sve ono što je započeto i realizovati nove projekte značajne za modernizaciju i dalji ekonomski napredak i održivost lokalne zajednice.

"Radili smo tako da se u svakom dijelu Plava osjeti poboljšanje i da svaki građanin osjeti benefite razvoja. Znamo da može još bolje i da treba više, zato i želimo da nastavimo odande dokle smo stigli za ove četiri godine, spremni da damo svoj maksimalan doprinos još bržem razvoju i stvaranju što povoljnijeg životnog ambijenta za sve Plavljanke i Plavljane", kazao je Canović.

On je, dodaje se u saopštenju, naveo i da je uprkos izazovnim društvenim, ekonomskim i političkim okolnostima, u prethodnom periodu, u središtu rada lokalne samouprave bilo lokalno stanovništvo i da je akcenat stavljan na potrebe građana.

Canović je kazao da je poboljšana putna infrastruktura, rekonstruisane i izgrađene saobraćajnice, kao i komunalna infrastruktura...

"Bolja povezanost Plava sa drugim opštinama, posebno onim sa kojima se graniči, ali prije svega centra grada sa okolnim naseljima i selima, bila je jedan od osnovnih ciljeva u tekućem mandatu. U tom dijelu potrebno je završiti ono što smo započeli, jer građani su se uvjerili u ispravnost rješenja do kojih smo dolazili i odlučnost da nastavimo da se suočavamo sa izazovima i predano radimo na otklanjanju prepreka i realizaciji ciljeva", rekao je Canović.

Bonus video: