kazao da će donositi odluke od suštinskog značaja

Đurić: Formiraćemo odgovornu vlast, budvanska djeca imaće besplatan prevoz

Đurić je poručio da će inicirati da se donese odluka o besplatnih pola sata na parkiralištima kojim rukovodi lokalno preduzeće Parking servis, a koji se nalaze u blizini vrtića.

3112 pregleda 3 komentar(a)
Foto: URA
Foto: URA

Kandidat za odbornika liste "Može Budva, može Crna Gora" Vladimir Đurić poručio je da će nakon pobjede 23. oktobra u Budvi formiraćemo odgovornu vlast koja će donositi odluke od suštinskog značaja za građane.

"Jedna od takvih je odluka da sva budvanska djeca imaju besplatan prevoz. Dakle, bez obzira da li se radi o budvanskim osnovcima, srednjoškolcima ili studentima koji svoje školovanje ostvaruju u našoj ili drugoj opštini, mi ćemo budžetom opredijeliti sredstva za besplatan prevoz, kako ne bi bilo diskriminacije u odnosu na djecu koja se školuju u Budvi i imaju besplatan prevoz”, rekao je Đurić.

Đurić je kazao da će inicirati da se donese odluka o besplatnih pola sata na parkiralištima kojim rukovodi lokalno preduzeće Parking servis, a koji se nalaze u blizini vrtića.

"Takva odluka će u velikoj mjeri olakšati problem roditeljima pri ostavljanju i uzimanju djece iz vrtića, jer smo svjedoci kako se svakog jutra u našem gradu stvaraju nepotrebne gužve i usporava odvijanje saobraćaja. Cilj je na prvom mjestu bezbjednost nasih mališana i olakšanje protoka saobraćaja posebno u toku kišnih dana. Može Budva, može Crna Gora”, zaključio je Đurić.