Zeković: Vizija pokreta "Svi za naš grad" je da se Podgorica nastavi graditi u moderan i evropski grad

"Samo zajedno možemo naš grad učiniti temeljem moderne Crne Gore, Crne Gore koja će disati jednim proevropskim i građanskim plućima i Crne Gore u kojoj je naš grad oslonac njene bolje budućnosti”, zaključio je Zeković

2212 pregleda 12 komentar(a)
Foto: Pokret Svi za naš GRAD
Foto: Pokret Svi za naš GRAD

Aktivista za ljudska prava i kandidat za odbornika pokreta "Svi za naš grad– dr Ivan Vuković" Aleksandar Zeković poručio je da je zajednička vizija tog pokreta da Podgoricu nastave graditi u moderan i evropski grad, te poručio da će Podgorica uz uključivanje i prihvatanje svih, biti prostor jednakosti.

"Pokret „Svi za naš GRAD – dr Ivan Vuković“ okupio je različite strukture koje obuhvataju političke partije, građanske pokrete i inicijative, kao i veliki broj nezavisnih intelektualaca i pojedinaca dokazanih u oblasti kulture, sporta, umjetnosti, nauke, kao i sve ljude koji vole Podgoricu i spremni su da rade u njenom najboljem interesu", kazao je Zeković.

On je poručio da su se udružili kako bi ojačali demokratski pokret u Crnoj Gori i unaprijedili stabilnost i razvoj, te kako bi dalje širili ljudska prava.

"Podgorica ima i treba da zadrži gradonačelnika koji ne pristaje na političku polarizaciju i podjele u gradu. Dr Ivan Vuković je otvoreno i energično prihvatio da razvija grad i inovativno brine o težnjama i potrebama svih građana i građanki", saopštio je Zeković.

"Pokret “Svi za naš Grad” je garancija uspješnih promjena i ostvarivih zajedničkih ciljeva. Samo zajedno možemo naš grad učiniti temeljem moderne Crne Gore, Crne Gore koja će disati jednim proevropskim i građanskim plućima i Crne Gore u kojoj je naš grad oslonac njene bolje budućnosti”, zaključio je Zeković.

Bonus video: