Bulatović: Glavni grad da riješi pitanje autobuskog prevoza za Kuče

"Umjesto da pomogne prevozniku da prevaziđe ovu tešku situaciju, Glavni grad mu je dodatno oduzeo kombi koji je u vlasništvu Glavnog grada, a koji je mu je bio dat na korišćenje", saopštio je Bulatović

1442 pregleda 2 komentar(a)
Foto: SNP
Foto: SNP

Kandidat za odbornika na izbornoj listi „SNP – Temeljno za Podgoricu – mr Nebojša Vuksanović Budislav Bulatović upitao je upravu Glavnog grada Podgorica zašto nema autobuskog prevoza za Kuče.

"Naime, od 1. avgusta ove godine nema prevoza na ovom području jer je prevoznik „Bulatović“ tražio od uprave Glavnog grada da donira sredstva za gorivo iz razloga što je linija nerentabilna", saopštio je on.

Dodao je da su dobili informaciju od prevoznika da se radi o pet polazaka dnevno, te da autobuska karta iznosi 90 centi, a da je pretplatna 25 centi za đake, studente i penzionere.

"Umjesto da pomogne prevozniku da prevaziđe ovu tešku situaciju, Glavni grad mu je dodatno oduzeo kombi koji je u vlasništvu Glavnog grada, a koji je mu je bio dat na korišćenje. Iz istih razloga, oduzeta su im i kombi vozila koja su koristili za prevoz putnika na liniji Podgorica – Buronje i Podgorica – Pričelje", navodi se u njegovom saopštenju.

Bulatović je poručio da kao odbornički kandidat za izbore u Glavnom gradu, od aktuelne lokalne samouprave traži da riješi ta pitanja u što kraćem roku i omogući ljudima sa pomenutih područja siguran i redovan prevoz.

Bonus video: