Subašić: Prioritet izgradnja Doma za stare u Baru

"Trudiću se da aktiviram zaboravljene ambulante u seoskim područjima barske opštine i da otvorimo apoteke pri ambulantama u Sutomoru, Virpazaru, Pečuricama i Ostrosu"

2680 pregleda 0 komentar(a)
Subašić, Foto: SNP
Subašić, Foto: SNP

Kao ljekar zalagaću se za zdravu populaciju, jer je to najvažniji resurs društva i doprinosi njegovom sveukupnom socijalnom i ekonomskom napretku, poručila je Božika Subašić, kandidatkinja za odbornicu na izbornoj listi "Temeljno za Bar" na izborima 23. oktobra.

"Prioritet će nam biti izgradnja Doma za stare u Baru, i to takvog doma koji će sadržati sve elemente zajednice kako bi eliminisali svaku vrstu otuđenosti. Upravo takav Dom za stare omogućiće da ne zaboravimo da je kvalitet življenja u trećem dobu jako bitan za očuvanje fizičkog i mentalnog zdravlja naših starijih sugrađana", istakla je Subašić, u saopštenju koje je medijima dostavila Socijalistička narodna partija (SNP).

Dodala je da je zdravlje najveće bogatstvo pojedinca, ali ta činjenica predstavlja i dodatnu odgovornost za društvo u cjelini.

"Trudiću se da aktiviram zaboravljene ambulante u seoskim područjima barske opštine i da otvorimo apoteke pri ambulantama u Sutomoru, Virpazaru, Pečuricama i Ostrosu", navodi Subašić.

Zaključila je da je u tome jako bitna pomoć i podrška mlađih generacija, koja kako kaže sigurno neće izostati.

Bonus video: