nosilac liste za budućnost kolašina poručio

Bulatović: Jedan od glavnih ciljeva DF je podsticanje mladih bračnih parova da ostanu na selu

"Moramo poboljšati infrastrukturu seoskog područja i napraviti bolju povezanost sela i grada. Donijećemo detaljna građevinska planska dokumenta", rekao je Bulatović

3321 pregleda 5 komentar(a)
DF, Foto: DF
DF, Foto: DF

Demokratski front (DF) Za budućnost Kolašina bavi se, kaže nosilac te izborne liste, Vasilije Bulatović, konkretnim i krucijalnim problemima grada.

Bulatović tvrdi da je jedan od ciljeva tog političkog saveza podsticanje mladih bračnih parova da ostanu na selu.

Do tog cilja, objašnjava, može se doći obezbjeđivanjema naknada, u visini minimalnog ličnog dohodka, za bračne parove sa seoskog područja.

"Moramo poboljšati infrastrukturu seoskog područja i napraviti bolju povezanost sela i grada. Donijećemo detaljna građevinska planska dokumenta. Lokalni ekonomski razvoj unaprijedićemo formiranjem kancelarije pri Opštini, koja bi bila tehnička podrška za preduzetničke ideje.Mi ćemo biti tu da ideje građana pretvorimo u akcije i pomognemo im da otvore svoje biznise. Formiraćemo rivolving fond, kojim bi se finansijski pomoglo malim preduzećima", obećava nosilac liste Za budućnost Kolašina.

Gradu je, takođe, tvrdi, potrebno i renoviranje zgrade Opštine iz fondova za zaštitu kulturnih dobara, sanacija deponije i sanacija bazena u Dulovinama.

"DF-Za budućnost Kolašina je koalicija koja uviđa probleme grada i aktivno radi na tome da ih riješi. Za budućnost naše djece", poručuje Bulatović.