Rešetar: Radićemo tako da u Danilovgradu građani imaju normalnu i uređenu putnu infrastrukturu

"Prioriteti su Danilovgrad- Martinići -Spuž; Danilovgrad-Čevo, kao i put koji povezuje novi Bulevar i Spuž preko Novog Sela", saopštila je ona

2157 pregleda 3 komentar(a)
Foto: SNP
Foto: SNP

Kandidatkinja za odbornicu liste Socijalističke narodne partije (SNP) "Temeljno za Danilovgrad" Ivana Rešetar saopštila je da će raditi tako da u Danilovgradu građani imaju normalnu i uređenu putnu infrastrukturu, dostojnu života u 21. vijeku.

"Nova vlast u Danilovgradu će odmah po pobjedi 23. oktobra pristupiti realizaciji popravke i unapređivanja putne infrastrukture u cijeloj opštini. Popravićemo i rehabilitovati postojećih puteva, kako se naši sugrađani ne bi klackali po napuklom asfaltu od mjesta A do mjesta B. Prioriteti su Danilovgrad- Martinići -Spuž; Danilovgrad-Čevo, kao i put koji povezuje novi Bulevar i Spuž preko Novog Sela", saopštila je ona.

Kako je kazala, neće se poput bivše vlasti baviti krpljenjem rupa po modelu "drži vodu dok majstori odu".

Rešetar smatra da mještanima danilovgradskih sela treba posebno popravljati puteve, kako bi tako unapređivali njihove ukupne uslove za život.

Istakla je i da svakodnevno slušaju da ljudima koji žive na selu treba da pomognu, da se ne odlazi iz sela.

"Nova vlast u Danilogradu će se time baviti i u ovom segmentu koji podrazumijeva da imamo normalne, sređene puteve od grada ka selu i obrnuto. Naravno, nećemo to raditi samo pred izbore, kako su Danilovgrađani i navikli sa odlazećom vladajućom garniturom. Kada pobijedimo 23. oktobra, odmah prelazimo na posao popravke loših i nesređenih puteva i da se zna da smo svi kao građani našeg Danilovgrada jednaki i ravnopravni", zaključuje u saopštenju.

Bonus video: