Mudreša: Jedan od prioriteta osnivanje opštinskog fonda za pomoć u prevazilaženju velikih finansijskih nameta

"Iako nam je budžet blizu 40 miliona, bogatom opštinom i ljudima ćemo se smatrati kad među nama ne bude sugrađana koji nemaju novac da za hranu, da se liječe ili da se školuju", saopštila je ona

1895 pregleda 0 komentar(a)
Foto: GP URA
Foto: GP URA

Jedan od važnih prioriteta za naše sugrađane je osnivanje posebnog opštinskog fonda za pomoć u prevazilaženju velikih finansijskih nameta, saopštila je kandidatkinja Ure za odbornicu u Budvi sa liste "Može Budva, može Crna Gora" Jelena Mudreša.

"Bilo da se radi o roditeljima djece sa posebnim potrebama, roditeljima novorođenčeta, penzionerima, studentima, samohranim roditeljima, onim građanima koji žive sami i imaju minimalna primanja ili ih uopste nemaju kao i mnogim drugim sugrađanima koji su u stanju socijalne potrebe", pojasnila je ona.

Kako je kazala, kao odgovorna izvršna vlast pristupiće svakom problemu koji su detektovali krajnje odgovorno i nuditi riješenje, "jer Budva nema više vremena da čeka".

"Iako nam je budžet blizu 40 miliona, bogatom opštinom i ljudima ćemo se smatrati kad među nama ne bude sugrađana koji nemaju novac da za hranu, da se liječe ili da se školuju. Ne smijemo više nikad dozvoliti da izvršna vlast na bilo koji problem okreće glavu, zatvara oči ili prebacuje nadležnost i ingerencije. Mi smo spremni da odgovornost za vođenje Budve preuzmemo nakon 23. oktobra", zaključila je Mudreša.

Bonus video: