Brajović: Poljoprivreda i stočarstvo u Bjelopavlićima na niskim granama, skoro do kraja zapuštene djelatnosti

"Ogromni resursi za ovu vrstu privređivanja koje naša Opština posjeduje i koji bi trebalo da budu generator razvoja nijesu iskorišćeni"

3277 pregleda 3 komentar(a)
Brajović, Foto: SDP
Brajović, Foto: SDP

Nosilac liste ’’SDP i Građani - Svim srcem za Danilovgrad’’, Željko Brajović, poručio je da bi razvoj poljoprivrede mogao da bude važan razloga zbog kojeg bi taj grad bio mjesto u koje se dolazi da se živi, a ne mjesto iz kojeg se, zbog dosadašnje nebrige, sve više odlazi.

"Nakon 23. oktobra jedan od primarnih ciljeva liste biće puna posvećenost razvoju poljoprivredne proizvodnje i stočarstva", kazao je Brajović navodi se u saopštenju Socijaldemokratske partije Crne Gore.

Poljoprivreda i stočarstvo kao jedne od nekad vodećih privrednih djelatnosti u Bjelopavlićima danas su, kako kaže, na niskim granama i skoro do kraja zapuštene.

"Ogromni resursi za ovu vrstu privređivanja koje naša Opština posjeduje i koji bi trebalo da budu generator razvoja nijesu iskorišćeni", dodaje Brajović.

Brajović je poručio da bi nakon 23. oktobra preduzeli konkretne mjera u cilju oporavka tog sektor.

"Takođe, bićemo otvoreni da kroz saradnju sa poljoprivrednicima i stočarima implementiramo bilo koju dobru ideju koja će Danilovgrad učiniti boljim mjestom za život svih nas koji ga volimo svim srcem", dodaje Brajović.

Njihova lista, kako kaže, ima konkretan plan za Danilovgrad i građane.

"Podrška nama je podrška oporavku cijelog našeg kraja zbog čega će naša lista sasvim sigurno biti najveći pobjednik predstojećih izbora", poručio je Brajović.

Bonus video: