Ljubenko: Šušanj zaslužuje uređenije puteve, bolje vodosnabdijevanje, zelene površine...

Posljednjih decenija je, prema njegovim riječima, došla neka vlast "zanemarila Šušanj, dopustila urbanistički haos, prosula predizborne betone po našim ulicama i stazama"

3036 pregleda 0 komentar(a)
Foto: SNP
Foto: SNP

Mještani svih djelova Šušnja zaslužuju uređenije puteve, bolje vodosnabdijevanje, zelene površine, uređene vodotokove, rješenje za otpadne vode, prostore za bogat društveni život i kulturne sadržaje, poručio je kandidat za odbornika na izbornoj listi "SNP - Temeljno za Bar", Rajko Ljubenko.

Dodao je da to zaslužuju i prostorije mjesne zajednice u koje će se dolaziti, koje će biti mjesto razgovora, gdje će se rješavati problemi mještana Šušnja.

"Vjerovatno se naši stariji sugrađani sjećaju razglednica „Pozdrav iz Šušnja“. I tada su s punim pravom i sa realnim optimizmom razmišljali: turizam se razvija, ovo je najljepši dio Bara, biće u Šušnju i uređenih ulica i zelenih površina, igrališta, luksuznih hotela...", navodi u saopštenju.

Posljednjih decenija je, prema njegovim riječima, došla neka vlast "zanemarila Šušanj, dopustila urbanistički haos, prosula predizborne betone po našim ulicama i stazama". "Nisu razmišljali o osnovnim potrebama, a kamoli o turizmu, ljepoti, estetici".

"Zato, poštovani građani Šušnja, tražimo podršku da zajedno ispravimo što se da ispraviti. Da zajednički metar po metar, šahtu po šahtu, drvo po drvo, kamen po kamen, ugradimo u neki ljepši Šušanj, kakvom su se nadali naši stariji sugrađani i kakav žele buduće generacije", zaključuje Ljubenko u svom saopštenju.

Bonus video: