Lisičić: Sadašnja administracija Tivta kreirala sistem koji traži od građana da rade u korist političara

"Dali smo im šansu da rade u korist grada ali zato što to ne shvataju i ne prihvataju, zato što neće da rade u korist građana i zato što im građani nijesu na prvom mjestu, zato moraju da odu"

3467 pregleda 8 komentar(a)
Lisičić, Foto: SDP
Lisičić, Foto: SDP

Kandidat za odbornika na listi "Prava stvar - za Tivat svih nas" Ćazim Lisičić poručio je da neće dozvoliti da se u Tivat ulaže najmanje dok građani najurednije plaćaju poreze.

"Umjesto brige o foteljama Komnenovićeve administracije, predvodićemo borbu za odgovorne institucije koje će raditi u interesu Tivćana", kazao je Lisičić.

Oni će, kako tvrdi, biti ljudi koji će Tivćane dostojanstveno predstavljati.

"Bićemo predstavnici koji sa građanima grade dogovor o najvažnijim pitanjima", rekao je on navodi se u saopštenju Socijaldemokratske partije Crne Gore.

Sadašnja administracija je, kako kaže, kreirala nakaradan sistem koji traži od građana da rade u korist političara.

Tražili su, kako je kazao, od Tivćana da se odreknu svojih radnih mjesta ako nijesu članovi političkih organizacija trenutne lokalne vlasti, a na njihova mjesta, dodaju, dovodili su politički bliske saradnike iz drugih gradova koji su radili samo u ličnom interesu.

"Dali smo im šansu da rade u korist grada ali zato što to ne shvataju i ne prihvataju, zato što neće da rade u korist građana i zato što im građani nijesu na prvom mjestu, zato moraju da odu", istakao je Lisičić.

Stoga su, kako kaže, odlučni da se bore do ostvarivanja zajedničkih ciljeva, da stvore upravu koja će prestati da uzima i početi da daje građanima.

Ističe da građani moraju da budu na prvom mjestu.

Bonus video: