Marković: Nakon pobjede lokalna uprava u Budvi brže će izdavati rješenja za rad privrednicima

"Patriotizam se dokazuje plaćanjem poreza, poštovanjem pravila koje uređuju zakoni, a ne kršenjem svih ljudskih normi i prava"

3614 pregleda 5 komentar(a)
Marković, Foto: GP URA
Marković, Foto: GP URA

Kada pobijedimo na lokalnim izborima 23. oktobra, lokalna samouprava će morati brže da izdaje rješenja za rad, bez ucjenjivanja privrednika plaćanjem tuđih poreskih obaveza i drugih barijera, poručila je Marnela Marković, kandidatkinja za odbornicu sa liste "Može Budva, može Crna Gora".

"Ako razmišljamo u istom smjeru, pozivam sve građane i građanke Budve da nas podrže i da nam se priključe u zajedničkoj borbi sa problemima sa kojima se svakodnevno susrećemo", dodala je Marković u saopštenju Građanskog pokreta URA.

Ona je dodala da Budva mora biti grad istih prava za sve poštene građane i privrednike.

"Patriotizam se dokazuje plaćanjem poreza, poštovanjem pravila koje uređuju zakoni, a ne kršenjem svih ljudskih normi i prava. Budva i Crna Gora nijesu mjesto u kojem treba da se njeguje mržnja, već ljubav i dobrodošlica za svakog građanina koji želi da boravi duže ili kraće na njenoj teritoriji. Radimo tako da nam se svaki gost rado vraća i priča o našoj dobrodošlici", istakla je.

Navoid da u ovu borbu nije ušla da bi ostvarila ličnu korist.

"Ja sam samo građanka, privrednica koja želi da da svoj lični doprinos ovom društvu, da nam svima bude bolje, da djeca ostaju u svojoj zemlji i svoje znanje ovde primjenjuju. Posebno se obraćam građanima kojima je preko glave kriminala, nepotizma, nepravde, političkog zapošljavanja da nam se pridruže i zajedno da se izborimo sa korupcijom i ostalim problemima od kojih ne možemo naprijed. Citiraću de Gola: Došao sam do zaključka da je politika previše ozbiljnja stvar da bi bila prepuštena političarima", zaključila je Marković.

Bonus video: