Ostojić: Posljednjih 30 godina građani su tretirani u kontekstu izbora i izborne mašinerije DPS-a

On je istakao da će se Prava Crna Gora zalagati za stvaranje uslova za dostojanstven život svake porodice

3673 pregleda 1 komentar(a)
Ostojić, Foto: Prava Crna Gora
Ostojić, Foto: Prava Crna Gora

Posljednjih 30 godina nije bilo transparentnosti, a građani su tretirani samo u kontekstu izbora i izborne mašinerije DPS-a.

To je poručio noislac liste "Prava Crna Gora, Držimo riječ - Marko Milačić“, Velibor Ostojić, na Žabljaku u okviru predizborne kampanje za lokalne izbore.

Tom prilikom je, kako se navodi u saopštenju Prave Crne Gore, predstavljen dio stranačkog programa građanima Žabljaka.

"Svi volimo svoj kraj i svoje porijeklo, i svoj Savin kuk, i Savinu stranu, i Savin izvor, i izgradnju Hrama Svetog Save i zato od 23. oktobra, nakon pobjede na Žabljaku, moramo snažno i istinski da se posvetimo preporodu Žabljaka. Do nas je. Do našeg pristupa i odnosa", poručio je Ostojić.

Nakon lokalnih izbora, kako je kazao, sve mora biti mnogo transparentnije i građani moraju biti mnogo više uključeni u procese odlučivanja, a jedino tako se, kako kaže, gradi povjerenje.

"Poslednjih 30 godina nije bilo transparentnosti, a građani su tretirani samo u kontekstu izbora i izborne mašinerije DPS-a. Sa time će biti završeno 23. oktobra, kada oslobađamo Žabljak od Roćena, Đukanovića i sličnih kojima je Žabljak služio samo za arčenje", istakao je Ostojić.

Prema njegovim riječima Prava Crna Gora će se zalagati za stvaranje uslova za dostojanstven život svake porodice.

"Posebno naš prioritet je na djevojčici, na supruzi, na majci. Vratiti majci ulogu koju je imala tradicionalno u našem društvu. Ako hoćemo da vaspitamo svoj narod, moramo vaspitati svoje potomstvo. Kad vaspitamo dječaka – dobićemo čovjeka, kad vaspitamo djevojčicu – dobićemo vaspitanu naciju", kazao je Ostojić okupljenim građanima.

Dodao je da kultura i tradicija treba da nam budu uporište, za izgradnju boljeg i udobnijeg života.

"Jer samo samosvjestan čovjek, koji se oslanja na svoj korijen, kulturu i tradiciju može da bude istinski konstruktivan i istinski uspješan“, zaključio je Ostojić.

Bonus video: