SPP: Predizborno asfaltiranje pokazuje nemoć i bezidejnost vlasti da građanima BP omogući normalne uslove za život

"Njihovo čuveno obećanje 'samo još ovaj put' koje pred svake izbore ponude građanima, prvenstveno Bošnjacima, kako bi 'spasili državu' jer su se perjanici koalicije LAJK autorizovali kao spasioci i oslobodioci, i ovog predizbornog cirkusa je udarna snaga programa DPS"

2055 pregleda 0 komentar(a)
SPP Bijelo Polje, Foto: SPP
SPP Bijelo Polje, Foto: SPP

Predizborno asfaltiranje pokazuje nemoć i bezidejnost dosadašnje vlasti da građanima Bijelog Polja omogući normalne uslove za život, saopšteno je iz Stranke pravde i pomirenja (SPP).

Predsjednik Opštinskog odbora (OO) SPP Bijelo Polje te Admir Camić kazao je da je jasno zbog čega omladina masovno bježi odavde, kada nakon 30 godina apsolutne vlasti dođete u situaciju da vam opstanak na vlasti zavisi od malo predizbornog asfalta i lažnih osmjeha.

"Njihovo čuveno obećanje 'samo još ovaj put' koje pred svake izbore ponude građanima, prvenstveno Bošnjacima, kako bi 'spasili državu' jer su se perjanici koalicije LAJK autorizovali kao spasioci i oslobodioci, i ovog predizbornog cirkusa je udarna snaga programa DPS. Nije ni čudo u kakvu su situaciju doveli državu koju 'brane' ogrnuti zastavama i milionima u džepu, kada su primorani da pred izbore idu od kuće do kuće i nude metar asfalta ili nasipa. Afrički sindrom u srcu Evrope", poručio je Camić.

Ono što je suštinski bitno za Bošnjake ali i sve ostale građane Bijelog Polja, ocijenio je Camić, je to što ukoliko se i u naredne četiri godine nastavi vlast LAJK koalicije sa svojim partnerima koji u dvije kolone pokušavaju zagrabiti što više glasova kako bi ih odmah nakon 23. oktobra slili u istu partnersku kasu, za naredni izborni ciklus neće imati kome asfaltirati niti nasipati. “Zato građani Bijelog Polja ako mislite za budućnost i buduće generacije razmislite dobro da li treba podržati nekoga za čije vladavine nam je iselilo deset hiljada stanovnika, mahom Bošnjaka. Isti ti sada nas kupuju za asfalt, nasip, rasvjetu.. koju mi plaćamo a oni kao dobri", kazao je Camić, nadajući da narod 23. oktobra neće dozvoliti još jednu prevaru.

On je istakao da je dovoljan nauk šta rade sa kostima Bošnjaka sa gradskog trga.

"Gdje našu džamiju hoće da proglase arheološkom iskopinom i da temelje konzerviraju kao kulturno blago umjesto da je vrate Islamskoj zajednici i sa nivoa opštine pomognu u njenoj rekonstrukciji", poručio je Camić, dodajući da njihov glas protiv takvog odnosa opštinske admini stracije i političke strukture pokušavaju utišati asvaltom i rasvjetom, zbog čega je, da bi se izborili za jednaka prava, potrebna podrška Bošnjaka.

Camić je zaključio da je njihova politika politika prošlosti i degradacije u svakom smislu.

Bonus video: