SNP: Nevjerovatno je da se opštinske vlasti ne osvrću prema lokalitetu koji bi trebalo da bude biser barske rivijere

"Pješačke i trim staze, klupe za odmorišta, vidikovci, javna rasvjeta, protivpožarni hidranti, kante za smeće, da je sreće odavno bi bili na Golom Brdu"

7110 pregleda 5 komentar(a)
Kandidati za odbornike e "SNP - Temeljno za Bar", Foto: SNP
Kandidati za odbornike e "SNP - Temeljno za Bar", Foto: SNP

Kandidati za odbornike "SNP - Temeljno za Bar" prošetali su danas Golim Brdom u Sutomoru, saopšteno je iz Socijalističke narodne partije (SNP).

"Dio brda koji nije izgorio 2017. godine zarastao je u travu i korov, a spaljeni dio je ostao zgarište. Usred svega toga zaboravljena je tvrđava Tabija. Nevjerovatno je da se opštinske vlasti ni ne osvrću prema ovom lokalitetu koji bi trebalo da bude biser barske rivijere. Pješačke i trim staze, klupe za odmorišta, vidikovci, javna rasvjeta, protivpožarni hidranti, kante za smeće, da je sreće odavno bi bili na Golom Brdu. Naravno, prije toga trebalo je revitalizovati spaljeno", ističe se u saopštenju SNP.

Oni su dodali da je Tabiju, naravno, trebalo zaštititi, a onda vidjeti mogućnosti da se unutar nje organizuju ljetnja pozornica i umjetnička galerija.

"Od punih usta priča o turizmu sadašnje lokalne vlasti moglo je bar ponešto da se pretoči i u djelo. A ovo je moralo da bude među prioritetima. Njima nije bilo, ali nama će sigurno biti", kazali su iz SNP.

Bonus video: