Može Bar: Nevjerovatan stepen bahatosti DPS-a, misle da će mašine Bemaxa i Euromixa natjerati Mrkojeviće da im daju glas

"Građani Mrkojevića svjesni su da DPS i stvarni nosilac njihove liste Brano Gvozdenović ništa u minulom periodu nisu uradili za njihov kraj da bi se sada pred izbore sjetili da postoje"

4544 pregleda 7 komentar(a)
Iz koalicije "Može Bar - Može Crna Gora" dostavili su i fotografiju asfaltiranja u Mrkojevićima, Foto: GP URA
Iz koalicije "Može Bar - Može Crna Gora" dostavili su i fotografiju asfaltiranja u Mrkojevićima, Foto: GP URA

Na petnaestak dana pred izbore mašine Bemaxa i Euromixa okupirale su Mrkojeviće asfaltirajući sve što stignu da bi Demokratskoj partiji socijalista (DPS) pridobili koji glas, saopšteno je iz koalicije "Može Bar - Može Crna Gora" koju čine Građanski pokret URA, CIVIS i Albanska alternativa.

"Nevjerovatan stepen bahatosti koji DPS pokazuje prema Mrkojevićima misleći da će mašine Bemaxa i Euromixa natjerati časne Mrkojeviće da mu daju glas. Sve to pokazaće se pogrešnim 23. oktobra", dodaje se u saopštenju, koje je medijima dostavio GP URA.

Kako su naveli građani Mrkojevića svjesni su da DPS i stvarni nosilac njihove liste Brano Gvozdenović ništa u minulom periodu nisu uradili za njihov kraj da bi se sada pred izbore sjetili da postoje.

"Ta vremena kada je takva politika mogla da prođe su za nama. Građani Mrkojevića baš kao i svi građani Crne Gore su oslobođeni straha od DPS-a i jasno će pokazati da im je DPS postao teret kojeg treba poslati u opoziciju i u Baru", istakli su iz pomenute koalicije.

Dodali su da Mrkojevići imaju nevjerovatan kako turistički tako i poljoprivredni potencijal koji DPS nije znao da iskoristi, kao i da URA ima plan da se posveti Mrkojevićima i da valorizuje taj veliki potencijal, a ne da ih se kao DPS sjete mjesec pred izbore.

"DPS nije iskoristio svoju šansu i vrijeme je da neke nove generacije Mrkojevića preuzmu vodeću ulogu u kreiranju svoje životne sredine", zaključuje se u saopštenju.