Koalicija Radimo i razvijamo Žabljak: Strančica Prava Crna Gora misli da se mandati osvajaju brljanjem ljudi

"Misle i da će im mandat pasti s neba zloupotrebom imena Svetog Save"

2147 pregleda 1 komentar(a)
Žabljak (ilustracija), Foto: Shutterstock
Žabljak (ilustracija), Foto: Shutterstock

Na izborima na Žabljaku prvi put učestvuje strančica zvana "Prava Crna Gora", a oglasio se i nosilac liste sa saopštenjem koje najviše liči na osrednji pismeni zadatak nekog osnovca.

To se navodi u saopštenju izborne liste "Prava stvar, Koalicija Radimo i razvijamo Žabljak" na izborima 23. oktobra, koje je medijima dostavila Demokratska partija socijalista (DPS).

Velibor Ostojić, nosilac liste "Prava Crna Gora, Držimo riječ - Marko Milačić", Velibor Ostojić, na Žabljaku u okviru predizborne kampanje ranije je između ostalog izjavio da posljednjih 30 godina nije bilo transparentnosti, a da su građani tretirani samo u kontekstu izbora i izborne mašinerije DPS.

"Misli da se mandati osvajaju praznom pričom i brljanjem ljudi. I to onih koji su nesebično pomogli i pomažu razvoj našeg kraja. I da će im mandat pasti s neba zloupotrebom imena Svetog Save. Time najbolje govore o sebi", dodaje se u saopštenju izborne liste "Prava stvar, Koalicija Radimo i razvijamo Žabljak".

U saopštenju zaključuju....

"Uvjeriće se 23. oktobra da će za njih pionirski izborni pokušaj na Žabljaku biti: Moj zaludnji odu, na Savinu vodu", piše u saopštenju.

Bonus video: