Borovinić Bojović: Političari u Glavnom gradu biće dužni da građanima odgovore u roku od 48 sati

"Samo glasovi za našu listu garantuju smjenu DPS u Podgorici", poručio je Slaven Radunović

6614 pregleda 19 komentar(a)
Borovinić Bojović, Foto: Demokratski front
Borovinić Bojović, Foto: Demokratski front
Ažurirano: 11.10.2022. 16:28h

Naša obaveza je da se dogovaramo sa građanima. Da građani odlučuju. Uvodimo instituciju brzog političkog odgovora tako da su političari u Glavnom gradu dužni da građanima odgovore u roku od 48 sati, poručila je Jelena Borovinić Bojović, kandidatkinja za gradonačelnicu koalicije "Za budućnost Podgorice" na izborima 23. oktobra.

Kako se navodi u saopštenju Demokratskog fronta, Koalicija "Za budućnost Podgorice" održala je promotivni skup povodom predstavljanja programa koalicije.

"Naša obaveza je da formiramo socijalni fond, da pomognemo svima kojima je pomoć potrebna - samohranim majkama, penzionerima ali i svima ostalima", dodala je Borovinić Bojović.

Navode i da je istakla da nema nikakve dileme da je 23. oktobar dan velike pobjede.

"Hoćemo da obezbijedimo prijatan život za sve naše sugrađane. Naši politički protivnici ponavljaju stare optužbe i opet ponavljaju prazna obećanja. Ali mi donosimo lijep, ugodan i pristojan život ne samo u Podgorici nego i svugdje u Crnoj Gori. Naš jedini cilj je bolja budućnost Podgorice", poručila je Borovinić Bojović.

Demokratski front
foto: Demokratski front

Poslanik Demokratskog fronta Slaven Radunović, navode u saopštenju, upitao je ima li boljeg odgovora Lajčaku i ekipi nego da pokažu da imaju snagu naroda uz njih, iskrenu snagu naroda.

"Samo glasovi za našu listu garantuju smjenu DPS u Podgorici", istakao je Radunović.

Narodna poslanica Demokratskog fronta i nositeljka liste Demokratskog fronta "Za budućnost Bara" Maja Vukićević kazala je da je mnogo razloga da smijene one koji su Podgoricu doživljavali kao privatno vlasništvo.

"Pobjeda u Podgorici biće finalan udarac organizovanoj kriminalnoj grupi koja sebe naziva politička partija", rekla je Vukićević.

Dajković: Borovinić Bojović ulazi u istoriju

Vladislav Dajković, predsjednik Slobodne Crne Gore i kandidat za odbornika, rekao je da je srećan što je "dio pobjedničke koalicije".

"U fokusu našeg djelovanja će biti borba za porodicu, jer bez jake porodice, nema ni jake Podgorice. Pomoći ćemo mladim bračnim parovima da što lakše dođu do ostvarenja životno važnog pitanja – rješavanja stambenog pitanja.

"S druge strane, borićemo se i protiv partijskih uhljeba, naročito bahatih i korumpiranih direktora koji su se godinama ponašali kao da im je cijela Podgorica đedovina, umjesto da su bili na usluzi građanima. Mi nećemo praviti greške koje su pravili potonji premijeri koji su na funkcijama držali DPS kadrove ili, još gore, kadrove poput Ranka i Raška, nego ćemo takve ljude poslati kući, a mladim ljudima sa biroa rada pružiti šansu da se dokažu i bore za svoj grad", naveo je Dajković, kako je saopšteno iz Slobodne Crne Gore.

Dajković
Dajkovićfoto: Slobodna Crna Gora

Kazao je daje Borovinić Bojović pokazala da je "hrabrija od mnogih muškaraca među političarima".

"Tako da sam siguran da će napraviti fantastičan rezultat i ući u istoriju kao prva gradonačelnica Podgorice.", zaključio je Dajković.

Bonus video: