Rakčević kazao da će raditi na boljem statusu penzionera u Podgorici

Rakčević je ukazao na potrebu da se "kao društvo borimo za naše penzionere koji su godinama radili i stvarali ovo društvo i pomogli nam da budemo tu gdje jesmo sada"

3109 pregleda 8 komentar(a)
Rakčević, Foto: URA
Rakčević, Foto: URA

Nosilac liste koalicije "Može Podgorica - Ovo je naš grad", Luka Rakčević, kazao je da će raditi na boljem statusu penzionera u glavnom gradu.

Rakčević je, kako je saopšteno, rekao da će biti posvećen unapređenju položaja penzionera, tako što će obezbijediti da gradski prevoz besplatno koriste svi penzioneri u Podgorici, "kao što je slučaj u većini gradova koji razumiju da penzionerima moramo obezbijediti život dostojan čovjeka".

Takođe je naveo da će obezbijediti kartice koje će penzionerima omogućiti da mogu posjetiti sve insitucije kulture na teritoriji glavnog grada, jer su svojim dugogodišnjim radom "zaslužili da mogu sebi priuštiti uživanje u kultirnim i sportskim dešavanjima".

Rakčević je ukazao i na potrebu da se "kao društvo borimo za naše penzionere koji su godinama radili i stvarali ovo društvo i pomogli nam da budemo tu gdje jesmo sada".

"Vrijeme je da se mi njima odužimo", zaključio je on.

Bonus video: