Za budućnost Kolašina: Ponudili smo rješenja za najkrupnije probleme grada

Kako kažu, prilikom sastanka sa građanima u Smailagića Polju, govrilo se o problemima, koji značajno utiču na kvalitet života Kolašinaca i Kolašinki- vodosnabdijevanje, tretman otpadnih voda, planska dokumentacija

1622 pregleda 4 komentar(a)
Sa sastanka, Foto: DF Kolašin
Sa sastanka, Foto: DF Kolašin

Predstavnici izborne liste DF-Za budućnost Kolašina sa mještanima Smailagića Polja razgovarali su o problemima grada, rješenjima za njih i o ciljevima i strategijama te koalicije, saopšteno je iz izbornog štaba tog političkog saveza.

“Na random sastanku kojem je prirustvovao veliki broj građana iz Smailagića Polja predočili smo naša ciljeve, strategije i ponudili rješenja za najkrupnije problema našeg grada. Brojno prisustvo građana iz tog dijela Kolašina još jednom nam je potvrdilo podršku koju imamo, ali i povjerenje u ono što nudimo kroz izborni program. Sastanku je prisustvovao član predsjednistva DF Predrag Bulatović. Moramo pomenuti i čovjeka koji nas je posjetio i zdušno podržao ideje naše koalicije, a to je Goran Šćepanovič, selektor reprezentacije karatea Srbije koji potiče iz Kolašina”, piše u saopštenju izbornog štaba DF Za budućnost Kolašina.

Kako kažu, prilikom sastanka sa građanima u Smailagića Polju, govrilo se o problemima, koji značajno utiču na kvalitet života Kolašinaca i Kolašinki- vodosnabdijevanje, tretman otpadnih voda, planska dokumentacija…

"Tim radnim sastankom najavili smo pobjedničku tribinu koja će se održati u Domu kulture 17. Oktobra, na koju su pozvani sve Kolašinke i Kolašinci. Naša lista DF-Za Budućnost Kolašina potrudiće se da svojim sugrađanima pokaže i dokaže zašto baš ona zaslužuje pobjedu. Za budućnost naše djece, Za budućnost Kolašina", poručuju iz izbornog štaba tog političkog saveza.

Bonus video: