Može Podgorica: Vuković nasljednik Mugoše i Stijepovića u pravom smislu, samo pion u rukama Bemax ekipe

"Poštovani gradonačelnik nigdje ne pominje da je on potpredsjednik DPS-a, nigdje nema kolega Ivanovića, Boškovića, Markovića koji su bili decenijama prepoznati po svojim izuzetnim rezultatima na terenu (pogotovo Konika, dijela Starog aerodroma i Vrela ribničkih)"

4007 pregleda 8 komentar(a)
Može Podgorica - Ovo je naš grad, Foto: GP URA
Može Podgorica - Ovo je naš grad, Foto: GP URA

Ivan Vuković je nasljednik, u pravom smislu, Miomira Mugoše i Slavoljuba Stijepovića i samo je pion u rukama Bemax ekipe iz hotela Podgorica, kandidat Veselina Vukotića, Vesne Medenice, Petra Ivanovića, Predraga Boškovica i vrhovnog gospodara Mila Đukanovića, poručili su iz koalicije "Može Podgorica - Ovo je naš grad"

"Ovih dana gledamo nevjerovatnu kampanju Demokratske partije socijalista (DPS) i satelita u zajedničkoj priči pod pokroviteljstvom Bemaxa. Uskoro bivši gradonačelnik širi, 'bratstvo i jedinstvo’, poziva na zajedništvo, na Podgoricu svih njenih građana", navodi pomenuta koalicija u saopštenju, koje je medijima dostavio Građanski pokret URA.

Dodaju da gradonačelnik Ivan Vuković kaže da se drugi bave politikom, dok se on bavi razvojem grada.

"Zato podsjećamo građanke i građane Podgorice da poštovani gradonačelnik nigdje ne pominje da je on potpredsjednik DPS-a, nigdje nema kolega Ivanovića, Boškovića, Markovića koji su bili decenijama prepoznati po svojim izuzetnim rezultatima na terenu (pogotovo Konika, dijela Starog aerodroma i Vrela ribničkih). Sve je on to lijepo zavio u oblande nadajući se da su građani zaboravili prethodne četiri i po godine nastupa i stavova velikog ljubitelja belgijske čokolade. Ali ta divna 'slovačka' kampanja nikako ne može umanjiti sva zla koja su ovom gradu nanijeli njegov DPS i on sam", kažu iz koalicije "Može Podgorica - Ovo je naš grad".

Kako su istakli, nijesu građani Podgorice zaboravili ni Vukovićeve ekstremističke, često fašističke nastupe, koje umjesto njega sad poslušnici sa privatne Gradske televizije prezentuju i šire mržnju.

"Takođe, ono što on ne kaže, zbog divne kampanje, raznorazni plaćenici često kažu na privatnim portalima Bemax koalicije. Zato ćemo vas 23. oktobra poslati tamo gdje smo vas poslali na državnom nivou 30. avgusta 2020, kao i na lokalnim izborima u Nikšiću, Cetinju, Ulcinju, Herceg Novom. Vrijeme je da i Podgorica dobije novu evropsku vlast", zaključuju u saopštenju.

Bonus video: