"Mještani Ostrosa i Šestana znaće da cijene domaćinski odnos lokalne samouprave u prethodne četiri godine"

"U fokusu razgovora bili su nastavak realizacije razvojnih infrastrukturnih projekata i valorizacija prirodnih resursa koji su velika šansa za dalji ubrzani razvog ovog dijela barske opštine", navodi se u saopštenju

1579 pregleda 2 komentar(a)
Foto: Prava stvar, Koalicija Zajedno Bar
Foto: Prava stvar, Koalicija Zajedno Bar

U svakom dijelu Ostrosa i Šestana, vidljiv je domaćinski odnos lokalne samouprave u prethodnom četvorogodišnjem periodu, na čelu sa Dušanom Raičevićem, saopšteno je iz koalicije "Prava stvar, Koalicija Zajedno Bar".

Oni su, kako navode, u susret još jednoj izbornoj pobjedi sinoć u prijatnoj afmosferi razgovarali sa mještanima Krajine i Šestana.

"U fokusu razgovora bili su nastavak realizacije razvojnih infrastrukturnih projekata i valorizacija prirodnih resursa koji su velika šansa za dalji ubrzani razvog ovog dijela barske opštine", navodi se u saopštenju.

Poručuju da će mještani znati da cijene to što se u svakom dijelu Ostrosa i Šestana vidi domaćinski odnos lokalne samouprave, i da će to pokazati 23. oktobra.

"Dobra praksa ulaganja u seoska područja Bara će se nastaviti. Mještani Krajine i Šestana, kako su istakli, uvijek su i bez dileme bili na strani evropskih vrijednosti, te će ovaj put još snažnije podržati koaliciju koji čine DPS, SDP i LP za dalji razvoj i očuvanje vrijednosti multietničkog sklada. Glas za koaliciju ”Prava stvar, Zajedno Bar” je glas za sve mještane ovog kraja, za bolju budućnost, za vraćanje selu, za nastavak razvoja svih područja barske opštine", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: