Šljivančanin: Žabljak da bude sinonim za prosperitet

"Potrebno je da radimo na stvaranju boljih životnih uslova, da Žabljak bude grad u koji će se rado ostajati, vraćati i dolaziti", kazala je kandidatkinja SNP-a za odbornicu

2380 pregleda 0 komentar(a)
Šljivančanin, Foto: SNP
Šljivančanin, Foto: SNP

Aleksandra Šljivančanin, kandidatkinja za odbornicu liste "SNP - Temeljno za Žabljak", kazala je da Žabljak treba da bude sinonim za prosperitet.

"Sabrani u zajedničkom cilju, za bolje dane našeg grada, potrebno je da krenemo od porodice kao osnovne ćelije društva, preko sela i naših korijena i da sve zajedno, sa našim potrebama, sjedinimo u buduću sliku Žabljaka.

"Da u skorijoj budućnosti gledamo nasmijana dječja lica, zadovoljnu, radnu i vrijednu omladinu, starije generacije koje će spokojno gledati na svoje potomstvo. Potrebno je da radimo na stvaranju boljih životnih uslova, da Žabljak bude grad u koji će se rado ostajati, vraćati i dolaziti.

"Zato smo tu da zajednički djelujemo, da ideje i potrebe svih nas ne ostaju samo mrtvo slovo na papiru već vodilja daljeg postupanja i da samo pomen imena našeg grada bude sinonim za prosperitet. Zajedno, TEMELJNO možemo sve! Zato, zaokružite broj 6, za sebe, za naš grad, za sve nas", saopštila je Šljivančanin.

Bonus video: