Rakočević: Abazović pokušava da razvodni priču o krađi cigareta

"Jasno nam je da, još od večeri kada je slobode lišen njegov partijski saborac, Abazović ima mnogo problema", rekao je funkcioner DPS-a

1721 pregleda 10 komentar(a)
Rakočević, Foto: Boris Pejović
Rakočević, Foto: Boris Pejović

Član Predsjedništva Demokratske partije socijalista (DPS) i poslanik Nikola Rakočević kazao je da će premijer Dritan Abazović morati da sačeka da do kraja bude ispitana i, kako tvrdi, njegova umiješanost u slučaj krađe cigareta.

"Jasno nam je da, još od večeri kada je slobode lišen njegov partijski saborac, Abazović ima mnogo problema, pa se na sve načine trudi da razvodni priču - a naročito očajnički pokušaj bio je onaj sa švajcarskim univerzitetom koji gotovo da ne postoji.

"No, osim crnogorskoj javnosti, dugovaće Abazović odgovore upravo i svojim partijskim saborcima, o tome kako je jedan dio funkcionera te stranke bio umiješan u brojna nepočinstva i nezakonito profitiranje, uključujući upravo ono koje proističe iz krađe zaplijenjenih cigareta.

"Neće mu tu pomoći ni očajnička buka niti fabrikovanje manipulacija - bliži se vrijeme kada će morati da se suoči sa sudom mnogih, a najprije onih njemu najbližih, kojima je već dugo prodavao maglu", saopštio je Rakočević.

Bonus video: