Pižurica: Predlozi projekata za Kolašin dostavljeni su kabinetu Abazovića na način kako je traženo i kad je traženo

On tvrdi da je kabinet predsjednika Vlade “mimo uobičajne procedure, zahtijevao samo predlog projekata bez odgovarajuće prateće dokumentacije, jer je rebalans budžeta rađen naprečac, a što im je i dostavljeno dopisom”

2405 pregleda 2 komentar(a)
Kolašin (Ilustracija), Foto: Dragana Šćepanović
Kolašin (Ilustracija), Foto: Dragana Šćepanović

Predlozi projekata za Kolašin dostavljeni su kabinetu predsjednika Vlade, na način kako je traženo i kad je traženo, tvrdi Božidar Pižurica, kandidat za odbornika sa izborne liste pokreta Zajedno gradimo Kolašin.

“Od premijera koji „izgubi“ jedan od dva šlepera cigareta nijesmo ni očekivali da sačuva projekte opštine Kolašin. Projekti su dostavljeni nadležnom organu, što je lako provjeriti ukoliko komunicirate među sobom”, poručio je Pižurica.

On tvrdi da je kabinet predsjednika Vlade “mimo uobičajne procedure, zahtijevao samo predlog projekata bez odgovarajuće prateće dokumentacije, jer je rebalans budžeta rađen naprečac, a što im je i dostavljeno dopisom”.

Kopiju tog dopisa Pižurica je priložio.

“Napominjemo da je projekta dokumentacija za navedene projekte spremna i da će nažalost morati sačekati neku novu Vladu i novog premijera. Ali ukoliko zaista žele da pomognu Kolašinu, a ne da se, bez elementarnog znanja o onome o čemu govore, par dana uoči izbora, pokušavaju neistinama domoći cenzusa, neka javno saopšte kome treba dostaviti projekte i dobiće ih u roku od par sati sa kompletnom dokumentacijom”, piše u reagovanju Pižurice.

Prema njegovim riječima, projekti su spremni i biće ponovo dostavljeni.

“Dakle, nema više varanja, projekti su spremni i biće ponovo dostavljeni, ukoliko zaista želite realizaciju. Ukoliko u svojoj bezidejnosti ne možete osmisliti drugačije prisustvo u javnosti, od ovakvih sitnih pokušaja odbanjivanja građana, saosjećamo i nećemo vam dodatno otežavati”, poručuje kandidat za odbornika sa izborne liste pokreta Zajedno gradimo Kolašin.

Bonus video: