Abdić: Abazovićev ćorak

"Nakon one neozbiljnosti gdje sve sa togom na glavi, maskiran, prima lažni doktorat lažnog fakulteta, ovo je novi nivo šarlatanstva", kazao je Abdić

4022 pregleda 31 komentar(a)
Foto: DPS
Foto: DPS

Član Predsjedništva Demokratske partije socijalista (DPS) Nermin Abdić upitao je da li je fotografija koju je danas premijer Dritan Abazović pokazao u parlamentu trebalo da bude ključni dokaz saradnje sa škaljarskim klanom, "18 godina prije nego je taj klan prvi put i pomenut".

Abazović je na sjednici Odbora za bezbjednost i odbranu pokazao fotografiju na kojoj se, kako tvrdi, vidi predsjednik države i DPS-a Milo Đukanović sa pripadnicima škaljarskog kriminalnog klana. Poslanik DPS-a Predrag Bošković je na sjednici rekao da je fotografija iz 1996, podsjetivši da je taj klan nastao 2014. godine.

"Brat Abaz je na sve afere koje je sam proizveo - od onih sa krađom cigareta, preko žmurenja na ruske uticaje, sve do čuvenih SKY prepiski o bratu Abazu koji završava posao, a koje datiraju iz nedavnog perioda - odgovorio fotografijom nastalom prije ravno 26 godina?! I to je to? Dvije godine uzurpacije institucija, pisanja javnih optužnica, prozivanja, kopanja po BIA arhivama, pucanjem iz svih oružja završilo se - ćorkom", saopštio je Abdić.

"Tačnije, fotografija kojom je uzbuđeno mahao brat Abaz, trebalo je da bude ključni dokaz saradnje sa 'škaljarcima', 18 godina prije nego je ovaj klan prvi put i pomenut?! Ako je i od Abazovića - mnogo je. Nakon one neozbiljnosti gdje sve sa togom na glavi, maskiran, prima lažni doktorat lažnog fakulteta, ovo je novi nivo šarlatanstva. Uz to, današnja epizoda predstavlja ko zna koji po redu nastavak amaterskog komičnog serijala brata Abaza pod nazivom 'ja ću vam reći sve, ali nemam nikakve dokaze ni za šta'", zaključio je on.

Bonus video: