U Potkrajcima uništeni bilbordi sa likom Alekse Bečića i Miodraga Pajovića

"Najoštrije osuđuju primitivno uništavanje bilborda pod okriljem noći, kako to i dolukuje počiniocima, koji na najgnusniji način uništavaju privatnu imovinu", navodi se u saopštenju

5997 pregleda 24 komentar(a)
Foto: Jadranka Ćetković
Foto: Jadranka Ćetković

Pod okriljem noći u Potkrajcima kod Bijelog Polja uništeni su bilbordi izborne liste " Idemo ljudi" koju čine GP " Ljudi i tačka", Demokratska Crna Gora i Ujedinjena Crna Gora, na kojima se nalaze fotografije nosioca te liste Miodraga Pajovića i lidera Demokrata Alekse Bečića.

Miodrag Pajović
foto: Jadranka Ćetković

U saopštenju koje su potpisali Pajović, predsjednik Opštinskog odbora (OO) Ujedinjene Crne Gore Nikola Raosavljević i predsjednica OO Demokratske Crne Gore Bojana Furtula navodi se da "najoštrije osuđuju primitivno uništavanje bilborda pod okriljem noći, kako to i dolukuje počiniocima, koji na najgnusniji način uništavaju privatnu imovinu".

"Kukavično ponašanje na ovaj način samo pokazuje njihovu slabost i strah od poraza koji ih čeka 23. oktobra", saopšteno je Vijestima iz trojne koalicije, odakle traže hitnu intervenciju nadležnih organa u cilju otkrivanja počinioca.

Bonus video: