Dešić: Uspješno ćemo rješavati opravdane potrebe u lokalnoj upravi

Zalagaćemo se za puno poštovanje vjerskih posebnosti i stvaranje uslova za razvoj sporta i veću brigu o djecu i omladini, starim licima i osobama sa invaliditetom. Zajedno se možemo izboriti za jednake uslove za sve Barane, u svim oblastima života i u svim djelovima Bara"

1397 pregleda 2 komentar(a)
Edina Dešić, Foto: Bscg.me
Edina Dešić, Foto: Bscg.me

Nositeljka liste Bošnjačka stranka – Ispravno za Bar, Edina Dešić saopštila je da će ta partija, ukoliko bude dio lokalne vlasti, uspješno rješavati opravdane potrebe u lokalnoj upravi.

"Zajedničkim snagama radićemo na povećanju zastupljenosti bošnjačko-muslimanskog naroda u lokalnoj upravi, uticati na povećanje broja rukovodećih mjesta i zapošljavanja pripadnika našeg naroda", kazala je Dešić.

Ona je, kako je saopšteno iz Bošnjačke stranke, istakla da će se ta partija zalagati za ravnomjerno ulaganje u razvoj svih naselja i dijelova opštine Bar, izgradnju putne infrastrukture, jačanje privrede i razvoj turizma, kao i unaprjeđenje komunalne higijene i bolje vodosnabdijevanje.

"Unaprijedićemo uslove za rad kulturnih institucija, posebno punu revitalizaciju Starog Bara. Zalagaćemo se za puno poštovanje vjerskih posebnosti i stvaranje uslova za razvoj sporta i veću brigu o djecu i omladini, starim licima i osobama sa invaliditetom. Zajedno se možemo izboriti za jednake uslove za sve Barane, u svim oblastima života i u svim dijelovima Bara. Smatramo da je jednakost i ravnopravnost svih naroda i građana jedini ispravan put, za koji ćemo se dostojanstveno i nepokolebljivo zalagati. Naši kandidati i kandidatkinje su ostvareni i afirmisani pojedinci, prepoznatljivi po svojoj odgovornosti, radu i uspjesima u poslovima koje obavljaju. Svoj životni i profesionalni angažman u društvenoj, privrednoj, kulturnoj i obrazovnoj sferi stavili su u službu svog naroda i svih građana, zalažući se za razvoj i unaprijeđenje svog Bara. Naš izborni program je iskaz realnih potreba unaprijeđenja kvaliteta života svih Baranki i Barana, kao i pripadnika bošnjačko-muslimanskog naroda, čije interese zastupamo, navela je Dešić.

Bonus video: