Kaluđerović: Rješavanjem ekoloških problema Budve stvorićemo uslove za produžetak turističke sezone

Uvešće mjere koje će, kako je kazao, doprinijeti zaštiti podmorja i obalnog pojasa na teritoriji Opštine

2812 pregleda 2 komentar(a)
Kaluđerović, Foto: GP URA
Kaluđerović, Foto: GP URA

Kandidat za odbornika sa liste "Može Budva, može Crna Gora", Goran Kaluđerović poručio je da će rješavanjem ekoloških problema grada stvoriti uslove za produžetak turističke sezone.

"Zalagaćemo se za politiku očuvanja životne sredine, promovisati ideje vezane za zelene projekte kakvi su instaliranje LED javne rasvjete, postepeno uvođenje električnih vozila u javni prevoz, rješavanje problema gradskih deponija", kazao je Kaluđerović, navodi se u saopštenju Građanskog pokreta URA.

Poručio je da će promovisati ideje odgovornog odnosa prema prirodi, da će zaštititi postojeće zelene površine i pokrenuti inicijative za kreiranje novih čime će, kako kaže, zaštititi zemljište od erozije i uticati na problem učestalih poplava u Budvi.

Kako je kazao, uvešće mjere koje će doprinijeti zaštiti podmorja i obalnog pojasa na teritoriji Opštine Budva.

"Rješavanjem ekoloških problema grada povećaćemo vrijednost turističkog proizvoda Budve i stvoriti uslove za produžetak turističke sezone. Podršku građana na izborima 23. oktobra opravdaćemo vraćanjem Budvi starog sjaja mediteranske metropole po kojem je i bila poznata na svjetskoj turističkoj mapi", zaključio je Kaluđerović.

Bonus video: