Husović: Građani nam vjeruju, vratili smo povjerenje u lokalnu upravu

Kazao je da su pojedini putni pravci koji povezuju i po nekoliko sela bili jedva upotrebljivi za saobraćaj

1710 pregleda 6 komentar(a)
Husović, Foto: Bošnjačka stranka
Husović, Foto: Bošnjačka stranka

U protekle tri godine aktivno smo radili kako bismo obezbijedili što bolje uslove za život svih stanovnika Rožaja. Tome svjedoče djela i stalni rad na terenu.

To je poručio kandidat za odbornika na listi "Bošnjačka stranka – Ispravno za Rožaje" i predsjednik Opštine Rožaje, Rahman Husović.

"Obišli smo svaku mjesnu zajednicu i gotovo u svakoj gradili puteve i sređivali kompletnu infrastrukturu", poručio je Husović.

Ističe, kako se navodi u saopštenju Bošnjačke stranke, da mu je žao što su žitelji mnogih rožajskih sela čekali na asfalt do svojih domova decenijama.

Kazao je da su pojedini putni pravci koji povezuju i po nekoliko sela bili jedva upotrebljivi za saobraćaj.

"Među njima su putevi Hurije- Donja Lovnica – Ćosovica, Zeleni- Grahovača- Bašča i drugi. Asfaltirali smo i sanirali puteve na po nekoliko lokacija u svih 28 mjesnih zajednica, za šta šta je iz lokalnog budžeta opredijeljen višemilionski iznos. U narednom periodu upodobićemo kompletnu putnu mrežu na teritoriji cijele Opštine Rožaje", poručio je Husović.

On ocjenjuje da se kroz svakodnevne kontakte sa građanima jasno zaključuje da je, kako kaže, vraćeno povjerenje Rožajaca u lokalnu upravu.

“Vjeruju nam, jer su njihovi zahtjevi u najvećem stepenu ispoštovani od strane našeg tima. Pošten, transparentan, odgovoran i domaćinski rad – to je ono po čemu se prepoznaje aktuelna lokalna uprava”, zaključio je Husović.

Bonus video: