Ostojić: Nema odustajanja dok sve što smo zacrtali ne ostvarimo

"Prava Crna Gora ima i dovoljno znanja i dovoljno snage i, ono najvažnije, ima časne i sposobne ljude spremne da ozbiljno rade u korist svih Žabljačana i durmitorski kraj povedu tamo gdje treba da bude - u samom vrhu evropskih top destinacija", kazao lider stranke Marko Milačić

3257 pregleda 2 komentar(a)
Sa predstavljanja stranačkog programa Prave građanima Žabljaka, Foto: Prava Crna Gora
Sa predstavljanja stranačkog programa Prave građanima Žabljaka, Foto: Prava Crna Gora

Prava Crna Gora predstavila je stranački program građanima Žabljaka, a nosilac liste Velibor Ostojić poručio je da je "tradicija skup rješenja za neke zaboravljene probleme".

"Ako napustimo tradiciju kako promoviše DPS, šta će ostati od Žabljaka? Zbog svega toga, samo složno, naprijed i nema predaje. Nema odustajanja dok sve ovo što smo zacrtali ne ostvarimo", rekao je nosilac liste "Velibor Ostojić - Prava Crna Gora - držimo riječ".

Lider Prave Crne Gore, Marko Milačić kazao je da je "DPS, za više od tri decenije vršenja vlasti u Crnoj Gori, svojim nedomaćinskim odnosom" uspio da taj kraju dovede "u redove najsiromašnijih opština naše države".

"Prava Crna Gora sa Veliborom Ostojićem koji je na čelu naše liste na Žabljaku promijeniće takav odnos prema Durmitoru i Žabljaku i poručujemo da ćemo se zalagati da jedna od najljepših crnogorskih oblasti dobije potrebnu pažnju i podršku kako bi gradila uspješnu i ekonomski prosperitetnu budućnost koju zaslužuje. Prava Crna Gora ima i dovoljno znanja i dovoljno snage i, ono najvažnije, ima časne i sposobne ljude koji su spremni da ozbiljno rade u korist svih Žabljačana i durmitorski kraj povedu tamo gdje treba da bude - u samom vrhu evropskih top destinacija koje su poznate i prepoznate po svojoj ljepoti, kvalitetnoj i jedinstvenoj turističkoj ponudi i domaćim poljoprivrednim proizvodima, tipičnim za Žabljak i Durmitor", rekao je Milačić,

Bonus video: