Prava stvar, Zajedno Bar: U MZ Polje izgradićemo Centar za djecu sa smetnjama u razvoju, sportska igrališta...

"Barsko Polje ima velike kapacitete i potencijale za dalji razvoj, kako privrednih tako i poljoprivrednih djelatnosti"

1904 pregleda 2 komentar(a)
Raičević i kandidati za odbornike tokom posjete MZ Polje, Foto: DPS
Raičević i kandidati za odbornike tokom posjete MZ Polje, Foto: DPS

Mjesna zajednici Polje u Baru biće mjesto realizacije nekoliko važnih projekata za naš grad. Jedan od njih je izgradnja Centra za djecu sa smetnjama u razvoju. Izgradićemo nova sportska igrališta, urediti javne zelene površine i opremiti ih mobilijarom za najmladje.

To je saopštila lista "Prava stvar, Zajedno Bar", koja navodi da je nosilac liste na izborima 23. oktobra i aktuelni predsjednik Opštine Bar Dušan Raičević sa kandidatima za odbornike iz ove mjesne zajednice Marijom Markoč i Milošem Lalevićem obišao dio Polja, gdje su razgovarali sa mještanima.

Kako se navodi u saopštenju tokom obilaska realizovanih investicija, kandidati za odbornike su prezentovali Izborni program koalicije, sa posebnim osvrtom na planirane investicije u ovoj mjesnoj zajednici u narednom mandatnom periodu.

"Barsko Polje ima velike kapacitete i potencijale za dalji razvoj, kako privrednih tako i poljoprivrednih djelatnosti. Shodno tome, nastavićemo sa ulaganjima u putnu infrastrukturu, vodovodnu i kanalizacionu mrežu, javnu rasvjetu i sve druge segemnte, kako bismo stvorili sve uslove za dalju urbanizaciju i razvoj ovog dijela barske opštine", piše u saopštenju.

Kažu da su zahvaljujući otvorenoj podršci velikog broja mještana ove mjesne zajednice uvjereni u još jednu apsolutnu pobjedu.

"Našu izbornu listu iz Polja čine pravi ljudi, koji će za svoje komšije, prijatelje i mještane, kao nosioci lokalne vlasti u narednom četvorogodišnjem periodu činiti samo prave stvari", zaključuju u saopštenju.

Bonus video: