Jovićević: Obezbijedićemo milionski fond za ambiciozne žene i mlade sa vizijom

"Svojom snagom, mudrošću i sposobnostima koje se moderno nazivaju preduzetničkim, tradicionalna žena Budve je kroz vjekove dokazala da je preduzetnica jednako Budvanka"

2061 pregleda 2 komentar(a)
Foto: Demokratska partija socijalista
Foto: Demokratska partija socijalista

Za ambiciozne žene i mlade ljude sa vizijom obezbijedićemo fond sa milionskom finansijskom podrškom, poručila je kandidatkinja za odbornicu sa liste "Prava stvar, Koalicija Jedinstveni za Budvu - Dragana Mitrović", Marija Jovićević.

Cilj fonda je, kako kaže, da ambiciozne žene i mladi sopstvenim biznisima ekonomski jačaju lokalnu zajednicu i njenu međunarodnu konkurentnost.

"Svojom snagom, mudrošću i sposobnostima koje se moderno nazivaju preduzetničkim, tradicionalna žena Budve je kroz vjekove dokazala da je preduzetnica jednako Budvanka", istakla je Jovićević, a navodi se u saopštenju Demokratske partije socijalista.

Dodaje da će stoga jedan od ciljeva koalicije čiji je nosilac Mitrović biti da ženama našeg grada omoguće da se kroz obuke i treninge upoznaju sa evropskim trendovima zasnivanja i vođenja biznisa, kao i primjenom tih biznis ideja na poslovni ambijent u Crnoj Gori.

Bonus video: