Antović: Danilovgrad mora biti u rukama onih kojima je Crna Gora jedina domovina i nemaju rezervnu državu

Saopštio je da oni neće dozvoliti da na vlast dođu oni koji ne propuštaju priliku da negiraju državu, crnogorski narod, kulturu, istoriju i tradiciju

5954 pregleda 7 komentar(a)
Antović, Foto: SDP
Antović, Foto: SDP

Danilovgrad nakon ovih izbora mora biti u rukama državotvornih i građanskih snaga, onih kojima je Crna Gora jedina domovina i koji nemaju rezervnu državu.

To je poručio kandidat za odbornika sa liste “SDP i Građani - Svim srcem za Danilovgrad”, Marko Antović.

On je, kako se navodi u saopštenju Socijaldemokratske partije, istakao da znaju šta je sve u Danilovgradu loše i šta se mora mijenjati.

"Mi imamo plan kako to da uradimo, ali to mogu da urade samo oni koji vole i grad i našu jedinu državu Crnu Goru. Svjesni smo promjena ali te promjene u upravljanju gradom obezbijedićemo mi kojima je ova država na srcu i najveća svetinja", poručio je Antović.

Saopštio je da oni neće dozvoliti da na vlast dođu oni koji ne propuštaju priliku da negiraju državu, crnogorski narod, kulturu, istoriju i tradiciju.

"Crna Gora i naš grad su najsigurniji kada su u rukama onih koji više od tri decenije stoje na braniku nezavisne, građanske i evropske Crne Gore. Zato građani Danilovgrada 23 .oktobra neće imati dilemu već će svoju podršku dati listi čiji nosilac je Željko Brajović", zaključio je Antović.

Bonus video: