Abazović: Oni koji pokušavaju u Budvi da daju DPS- u pojas za spasavanje, dobiće najbolji odgovor 23. oktobra

"U Budvi se osjećam kao u svojoj kući, kampanja ide jako dobro, fokus je stavljen na ono što treba da bude razvoj grada"

6078 pregleda 17 komentar(a)
Foto: Vuk Lajović
Foto: Vuk Lajović

Lider Građanskog pokreta URA i premijer u tehničkom mandatu Dritan Abazović poručio je da oni koji misle da DPS- u u Budvi daju pojas za spasavanje, je pucanj u prazno.

“U Budvi se osjećam kao u svojoj kući, kampanja ide jako dobro, fokus je stavljen na ono što treba da bude razvoj Budve. Ne sumnjam u odličan rezultat GP URA. Ne sumnjam da će Budvani prepoznati novu energiju i novu vrijednost novih ljudi. Ako neko misli da baci pojas za spasavanje DPS- u, taj pucanj je potpuno u prazno. Ovdje će se vlast vršiti na potpuno drugi način”, poručio je Abazović.

On je sa simpatizerima i članovima partije prošetao glavnim šetalištem do Staroga grada.

On je kazao da građane Budve treba da raduje da Vlada i lokalna uprava ima fokus na ono što treba da bude održivi razvoj.

“Budvi treba bolnica, novi infrastrukturni objekti, novo šetalište, novi hotelsko kapaciteti. Budva ostaje kraljica Mediterana, ostaje osnovni grad što se tiče turizma, najprestižnije mjesto koje imamo, samo ga treba razvijati na pravi način. Ovi ljudi žele da pomognu gradu, zaštite prostor, stvore servis povoljan za građane i sve posjetioce Budve. Oni što su ga pokrali, što su ga devastirali i oni što žele da pomognu tim istima dobiće najbolji odgovor 23. oktobra. Od 24. oktobra da se zasuču rukavi i krene u marljiv rad da se čitava Crna Gora reformiše u pravom smislu. Vjerujem da građanska, ekološka i evropska priča živi u Budvi i Crnoj Gori. Možemo kada smo zajedno”, poručio je Abazović.

Bonus video: