Šćepanović: Podrška Martinoviću i njegovom timu u iskrenoj i lijepoj misiji da Kolašin naprave časnijim i boljim

"Poslužiću se onom čuvenom krilaticom čuvenog Vinstona Čerčila kada kaže: "Nikad ne pitaj šta ovaj grad može da pruži za tebe, uvijek pitaj šta ti možeš da daš i pružiš ovom gradu". Jer ovaj grad to zaslužuje i Kolašin to zaslužuje. I vratiće nam onoliko koliko smo mu dali"

5070 pregleda 22 komentar(a)
Šćepanović u dresu Crne Gore, Foto: Demokratska Crna Gora
Šćepanović u dresu Crne Gore, Foto: Demokratska Crna Gora

Proslavljeni crnogorski košarkaš koji je nastupao za Budućnost, Efes Pilsen, Partizan, Fortitudo Bolonju, Panatinaikos i PAOK iz Soluna, osvajač brojnih medalja, među kojima su najznačajnije sa Svjetskog prvenstva 1998, Evropskog prvenstva 2001, te bronzana medalja na Evropskom prvenstvu 1999. godine, bivši kapiten reprezentacije Crne Gore, Vlado Šćepanović, podržao je Vladimira Martinovića na izborima u Kolašinu, saopšteno je iz Demokratske Crne Gore.

Poslanik i potpredsjednik Demokratske Crne Gore Vladimir Martinović je nosilac koalicione liste Demokrata i Ujedinjene Crna Gore za lokalne izbore u Kolašinu 23. oktobra.

Demokrate su dostavile poruku Šćepanovića koju prenosimo integralno.

"Poštovani prijatelji, građanke i građani Kolašina, prijatelji našeg grada Kolašina i svi oni koji Kolašin nose u srcu, želim iskreno i srdačno da vas pozdravim.

Poslužiću se onom čuvenom krilaticom čuvenog Vinstona Čerčila kada kaže: "Nikad ne pitaj šta ovaj grad može da pruži za tebe, uvijek pitaj šta ti možeš da daš i pružiš ovom gradu". Jer ovaj grad to zaslužuje i Kolašin to zaslužuje. I vratiće nam onoliko koliko smo mu dali.

Ljubav prema gradu, državi, narodu se ispoljava jedino na taj način. Kad žrtvuješ samog sebe i daješ ono koliko i šta možeš od sebe.

Čovjek sam koji gaji i njeguje iskrena prijateljstva. Nije lako steći iskrena prijateljstva.

Ja nijesam političar i nikada neću biti političar, ali, ovom prilikom, želim mom iskrenom prijatelju, Vladimiru Martinoviću, da iskažem podršku, njemu i njegovom timu, u jednoj iskrenoj i lijepoj misiji da ovaj grad naprave časnijim i boljim.

Zato, prijatelju, Vladimire, idemo zajedno, do pobjede, za naš grad, časni, građanski i evropski Kolašin. Živjeli!"

Bonus video: