Spajić: Bijelo Polje će imati svu podršku sa državnog nivoa

Nosilac liste Dražen Petrić rekao je da očekuju pobjedu na izborima 23. oktobra i da je jedini put za dalje - put međusobnog povjerenja i vjere da će doći bolji dani za Bijelo Polje

3555 pregleda 10 komentar(a)
Sa konvencije, Foto: Jadranka Ćetković
Sa konvencije, Foto: Jadranka Ćetković

Završna predizborna konvencija pokreta Evropa sad u Bijelom Polju, na kojoj su govori lideri tog pokreta Milojko Spajić i Jakov Milatović, kao i odbornički kandidati njihove liste, održana je večeras u tamošnjem Centru za kulturu.

Spajić je rekao da je Bijelo Polje centar sjevera i da će taj grad imati svu podršku sa državnog nivoa nakon parlamentarnih izbora, nakon kojih će, kako je ocijenio, Evropa sad izvjesno činiti državnu vlast.

"Bijelo Polje će biti čvorište važnih saobraćajnica, naročito nakon izgradnje brze ceste Bijelo Polje - Sarajevo, preko Pljevalja, što će biti zamajac razvoja cijelog sjevernog regiona", naglasio je Spajić.

Eropa sad BP
foto: Jadranka Ćetković

Nosilac liste "Evropa sad! Za Bijelo Polje", Dražen Petrić, rekao je da očekuju pobjedu na izborima 23. oktobra i da je jedini put za dalje - put međusobnog povjerenja i vjere da će doći bolji dani za Bijelo Polje.

"Vrijeme je da neki novi ljudi donesu neko novo viđenje politike i neko novo shvatanje slobode i boljeg života. Poručite svima da ste večeras bili ovdje i da ste odavde otišli sa uvjerenjem da ima nade i za Crnu Goru i za Bijelo Polje", poručio je Petrić.

Bonus video: