Božović: Glavni grad zaslužuje novu vlast, toliki problemi građana ukazuju da nešto nije kako treba

"Vjerujem da ćemo 23. oktobra uveče slaviti veliku pobjedu i zadati konačan udarac DPS-u koji se uzda u Podgoricu kao svoj poslednji bastion"

1366 pregleda 11 komentar(a)
Božović, Foto: SNP
Božović, Foto: SNP

Glavni grad zaslužuje da dobije novu vlast, saopštio je Milosav Božović, kandidat za odbornika liste "SNP Temeljno za Podgoricu-Nebojša Vuksanović".

"O tome svjedoče mnogi problemi na koje su nam građani svih ovih dana kampanje ukazivali prilikom obilaska. Toliki problemi ukazuju da nešto nije kako treba, da ne funkcioniše i da nešto treba mijenjati. Izborna lista "Temeljno za Podgoricu-Nebojša Vuksanović“ je najbolji izbor. Mladi, sposobni i obrazovani ljudi uz pomoć starijih i iskusnih kolega, imaju rešenja za probleme građana Podgorice, kako na najbolji način učiniti Podgoricu boljom, ljepšom i sigurnijom za sve njene građane. SNP će svoju snagu pokazati večerašnjim skupom, a kruna te snage će se pokazati 23. oktobra, na izborima za lokalni parlament. Naši građani će u Skupštini Glavnog grada imati svoje prave predstavnike koji će im uvijek biti dostupni", istakao je Božović.

On je dodao da je SNP partija koja je na političkoj sceni Crne Gore pune 24 godine, uprkos stalnim pritiscima i željama mnogih da nestane.

"Časno članstvo koje je temelj SNP-a, sačuvalo je partiju svih ovih godina i u nedjelju će pokazati svoju snagu. Zbog toga vjerujem da ćemo 23. oktobra uveče slaviti veliku pobjedu i zadati konačan udarac DPS-u koji se uzda u Podgoricu kao svoj poslednji bastion. Pokazaćemo im da više nemaju snage, da su potrošeni i da im je došao kraj. Građani mogu da odahnu a mi da udahnemo i krenemo naprijed, u nove pobjede", kazao je Božović.

Bonus video: