"Prava stvar, Koalicija Zajedno Bar": Mrkojevići se odlučili za dalji razvoj i napredak

Iz koalicije DPS-SDP-LP kazali kako će se posebna pažnja posvetiti daljem razvoju poljoprivrede i turističkih potencijala Mrkojevića

2935 pregleda 3 komentar(a)
Raičević, Foto: Prava stvar - Koalicija Zajedno Bar
Raičević, Foto: Prava stvar - Koalicija Zajedno Bar

Iz izborne liste "Prava stvar, Koalicija Zajedno Bar" (DPS, SDP, LP) poručili su da će se, u narednom periodu, posebna pažnja posvetiti daljem razvoju poljoprivrede i turističkih potencijala Mrkojevića, te da će se dodatni napori uložiti kako bi se realizovao najvažniji infastrukturni projekat, koji se odnosi na rekonstrukciju regionalnog puta kroz Mrkojeviće.

Predstavnici te koalicije u Baru, na čelu sa Dušanom Raičevićem, obišli su Mjesnu zajednicu Mrkojevići. U razgovoru sa mještanima naselja Brkanovići, Seferovići i Pelinkovići predstavili su izborni program te liste i upoznali mještane sa daljim planovima za razvoj tog dijela barske opštine.

Predstavnici koalicije su, kako je saopšteno, obišli radove koji se izvode u Pašinoj ulici.

"Opština Bar je u proteklom četvorogodišnjem periodu investirala velika sredstva u realizaciju infrastrukturnih projekata u Mrkojevićima. Ovaj trend će se nastaviti još jačim intenzitetom nakon 23. oktobra", dodaju iz koalicije.

Nakon obilaska je organizovana tribina kojoj su prisustvovali podržavaoci liste.

"Svojim prisustvom, mještani Mrkojevića su još jednom pokazali da su na strani prave politike i pravih vrijednosti koje nemaju alternativu", navodi se u saopštenju..

Na tribini su govorili nosilac liste Dušan Raičević, predsjednik barskog odbora DPS-a Mladen Đuričić, te poslanici Draginja Vuksanović, Danijel Živković, Jevto Eraković i Mevludin Nuhodžić.

Iz koalicije ističu da se na izbornoj listi našlo pet predstavnika Mrkojevića: Asim Andrić, Omer Vukić, Adela Kalamperović, Alisa Pelinković i Samir Škrijelj.

"Mještani Mrkojevića su pokazali da ovi pravi ljudi, okupljeni oko pravih vrijednosti i radeći samo prave stvari za svoje mjesto, grad i državu, imaju apsolutnu podršku za ostvarivanje još jednog odličnog izbornog rezultata i apsolutnu pobjedu na predstojećim lokalnim izborima za dalji nastavak razvoja Mrkojevića", navodi se u saopštenju.

Kazali su da je sinoć, još jednom, poslata poruka važnosti očuvanja građanskog i multietničkog sklada, "po kom je Bar naširoko poznat".

"Mrkojevići su se odlučili za dalji razvoj i napredak, za realizaciju investicija, za bolje sjutra", navodi se u saopštenju.

Bonus video: