Vuković: Sanacija puta do Studenog prioritet liste, putni pravac koji vodi do izletišta crna tačka u infrastrukturi

Vuković smatra da opština kojoj je cilj razvoj turizma, pogotovo planinskog, treba mnogo više da radi na unaprjeđenju infrastrukture u ovim mjestima, prije svega ulagati u izgradnju i sanaciju lokalnih puteva

1711 pregleda 1 komentar(a)
Foto: SDP
Foto: SDP

Sanacija puta do Studenog prioritet je liste "SDP i Građani – Svim srcem za Danilovgrad", saopštio je kandidat za odbornika sa te liste Dejan Vuković.

Vuković je kazao da "omiljeno izletište Danilovgrađana" – planina Studeno, predstavlja atraktivno mjesto za planinski turizam i samim tim jedan od velikih potencijala za razvoj opštine i njene turističke ponude.

Dodaje da je putni pravac koji vodi do tog izletišta "crna tačka u infrastrukturi u danilovgradskoj opštini".

Kako kaže, preko 400 vikendica je postalo nedostupno kako mještanima tako i ljubiteljima prirode.

Vuković smatra da opština kojoj je cilj razvoj turizma, pogotovo planinskog, treba mnogo više da radi na unaprjeđenju infrastrukture u ovim mjestima, prije svega ulagati u izgradnju i sanaciju lokalnih puteva.

"Proširenje i sanacija ovog putnog pravca je prioritet liste “SDP i Građani – Svim srcem za Danilovgrad” jer želimo da Studeno bude turistički kompleks koji će služiti na ponos svima nama i za koji smo sigurni da će kao takav generisati ogromne prihode kako za vlasnike vikendica tako i za lokalnu samoupravu", konstatuje Vuković.

Bonus video: